Medicaid & lapband kirurgi

Lapband kirurgi innebär placering av ett smalt band runt magen för att begränsa volymen på maten en patient kan äta . Medicaid betalar för lapband kirurgi för vissa patienter med låga inkomster

Medicaid -villkor

inte alla människor med låga inkomster uppfyller kraven för Medicaid . I vissa stater , bara barn , kan äldre och funktionshindrade kvalificera . I andra stater kan vissa andra vuxna ha det om de uppfyller inkomster riktlinjer .

statligt specifika riktlinjer

Medicaid urvalskriterierna varierar från stat till stat . Kriterierna för lapband kirurgi stödberättigande kan också variera . Kontrollera med det organ som administrerar Medicaid i ditt tillstånd för mer information.

Lapband Kirurgi -villkor

Generellt måste lapband patienter har ett Body Mass Index på 40 eller högre , såvida de inte har vikt hälsoproblem , där Om de måste ha ett BMI på 35 eller högre . De måste ha en historia av misslyckade försök kost .

Kirurgi Förutsättningar

I vissa stater måste patienter fylla i ett halvår läkare övervakad diet innan Medicaid ska betala för lapband kirurgi . Medicaid kan också kräva patienter genomgå en psykologisk utvärdering och har ett samråd med en dietist .

Centers of Excellence

The American Society for Metabola och Bariatric Surgery utser viktminskning kirurgiska centra som uppfyller specifika kriterier som Centers of Excellence . För att Medicaid betala för lapband kirurgi måste patienten opereras på ett Center of Excellence .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.