borttagning av maskinvara för ryggkirurgi

. En möjlig komplikation av ryggkirurgi som ryggradsfusion är risken att andra komplikationer under återhämtningen skulle kunna kräva mer kirurgi, implantat denna gång att ta bort maskinvara i ryggen

Hårdvara för Back

Hårdvara implanteras i ryggen under en operation för att åtgärda ett problem med ryggraden . Enligt National Association of Ortopedisk Sjuksköterskor kan hårdvara innehålla metall skruvar , plåt, stång och tråd att bidra till att stabilisera ryggen .

Skäl för borttagning

hårdvara för ryggen kan behöva tas bort om den blir infekterad eller om den skiftar ur position , enligt " ryggkirurgi : Tekniker , Komplikation , undvikande och ledning. "

Kirurgi

Kirurgi för avlägsnande av hårdvara för ryggen kräver narkos . En kirurg kommer noggrant att ta bort maskinvara . Kirurgen kan den bytas ut eller vid infektion , vid en senare tidpunkt efter det att infektionen har helt raderats.

Komplikationer

Efter operation för att avlägsna och byta ut hårdvara i ryggen , kan du behöva vara låst i ett organ jacka eller rösterna för att vara säker på att ingen av implantaten förskjutning på sin plats medan du läka .

Överväganden

Du kan minska risken för problem med hårdvara genom att sluta röka före operation och genom att tala om för din läkare omedelbart om du upplever smärta eller feber under ditt tillfrisknande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.