bröstlyft och fettsugning

Fettsugning uppfanns 1974 av två italienska läkare , enligt Liposuction4You. com . Detta far och son gynecologic team baserat sin uppfinning på arbete som andra läkare på 1960-talet . Fettsugning är borttagande av fett från en persons kropp via en suganordning av en ackrediterad läkare . Borttagande av för mycket fett under ett förfarande som kan resultera i klumpar och bucklor i huden och kan vara farligt för patientens liv .Ett bröstlyft är känd som en mastopexy . Under denna operation , är brösten lyftas och omformas . Överskott bröstvävnad tas bort och skärpas . Storleken på vårtgården är vanligen minskas . Mycket få komplikationer är associerade med en mastopexy

fettsugning tekniker

kirurger utföra fettsugning med flera olika tekniker , de säkraste som kallas SVULLEN tekniken . Den torra Tekniken är inte längre anses säker . Andra metoder inkluderar ultraljud-fettsugning , som används i svåra att nå delar av kroppen . Vid detta förfarande ultraljudsvågor omvandla fett till vätska , som sedan sugas ut .

SVULLEN fettsugning

SVULLEN fettsugning anses vara den säkraste tekniken om den inte används alltför under förfarandet. Lokalbedövning injiceras i fettet som ska bort, och mycket små rostfria rör-kallas microcannula-används för att sug ut fettet . Eftersom rören är så små , de ger också en jämnare och mer kosmetiskt resultat . Healing är snabbare med SVULLEN fettsugning och adrenalin som används i narkos krymper blodkärlen så att det finns mycket lite blodförlust , och patienter kan återhämta sig snabbare .

Fettsugning Risker

De främsta riskerna med fettsugning är att en patient kan ha orealistiska förväntningar på förfarandet , får kirurgen att ta bort för mycket fett från en person under en operation , och patienten kan också utsättas för länge för att narkos . Komplikationer som kan inträffa är svimning nästa dag efter urinering-betraktas som ringa-ärr och missfärgningar , och skador på nerver . Allvarliga komplikationer är blodproppar , skador på inre organ , en förlust av för mycket blod och kroppsvärme , och hjärtstillestånd.

Bröstlyft

En av tre typer av snitt används för bröst -lift kirurgi . Det första snittet är runt vårtgården . Nästa är ett vertikalt snitt från undersidan av vårtgården på undersidan av bröstet , och den sista snittet följer den naturliga kurvan av bröstet . Överflödig hud tas bort , bröstvårtan och vårtgård omplaceras , och bröstet är omformas . Några domningar kan uppstå i bröstvårtan och vårtgården .

Kirurgi Kandidater

Kvinnor som är bra bröst-lyft kirurgi kandidater är friska , inte röker och har förväntningar som är realistiska . De kan bli störd av deras saggy och oformlig bröst , och denna operation kommer att rätta till problemet . Vad det kommer att göra är öka eller minska bröstet . Snarare kommer det att behålla samma storlek men landhöjningen bröstet . Under samrådet kan patienter kan förväntas diskutera personliga frågor om hälsa och livsstil samt den önskade förväntningar kirurgi . Brösten kommer att granskas och mätas för storlek , form och exakt placering av bröstvårtor och vårtgårdar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.