finansieringsalternativ för plastikkirurgi

nära 3,5 miljoner kosmetiska ingrepp görs varje år . En av de vanligaste frågorna handlar om kostnader . Om du väljer att ha lite arbete för att hjälpa vända tillbaka händerna på tid eller för att korrigera en funktion du känner behöver förbättras , det finns flera finansieringsalternativ för att hjälpa betala för ditt förfarande .

Betalning Planer

Många kosmetiska kirurger erbjuda så kallad "in- house finansiering . " Detta innebär att läkarmottagningen kan du finansiera ditt förfarande utan behovet av att säkerställa ett särskilt lån från en bank eller långivare . För att godkännas för denna typ av finansiering , ombeds du att genomgå en kreditkontroll. När du är godkänd , på kontoret kan du göra betalningar till dess att slutbetalningen betalas i sin helhet . Patienterna är skyldiga att lämna en handpenning innan operationen sker . Det belopp som krävs baseras på faktorer såsom kredit värdering och den typ av förfarande som du har. Om du inte uppfyller kredit riktlinjer för intern finansiering , måste du hitta alternativa metoder för att betala för din procedur . Inte alla läkare erbjuda denna typ av finansiering , så det är bäst att fråga i förväg om detta är möjligt i ditt fall .

Personliga Lån

Att säkra ett personligt lån genom en bank , finansbolag eller credit union är en annan möjlighet . Banker , finansbolag eller kreditföreningar erbjuda lån utan säkerhet för att betala för elektiva ingrepp . Osäker är lån som görs utan hjälp av säkerheter för att garantera lånet . För att kvalificera för ett oskyddat personligt lån , måste låntagaren uppfylla kriterier som bygger på kredit värdering och betalningshistorik. Banker som du redan har en etablerad relation , till exempel en kontroll eller sparkonto , kommer vanligtvis vara mer flexibla när det gäller personliga lån .

vård Lån

Olika hälso-och sjukvård finansiera företag är specialiserade på finansiering kosmetiska kirurgi . Dessa företag beviljar normalt lån till konsumenter att bidra till finansieringen operationer och procedurer som normalt inte omfattas av de flesta politik sjukförsäkring . Priser för dessa typer av lån varierar stort beroende på företaget, vilken typ av förfarande du har och dina individuella kreditanalys . De flesta plastikkirurgi kontor kommer gärna att hänvisa till de företag som de arbetar med .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.