botemedel för skivan uttorkning

Disc uttorkning är oftast en naturlig företeelse av åldrandet. Ibland kan en traumatisk skada kan orsaka skiva uttorkning . Disc torkning är resultatet av vätskor i en spinal skiva indunstning eller släpps . Förr i tiden hade människor som drabbats av uttorkning skiva bara möjlighet att sjukgymnastik eller läkemedel för att lindra smärtan . Nu operationer mål orsaken till skivan uttorkning och befria patienter av alla smärtan av skivan uttorkning .

ryggradsfusion

ryggradsfusion gör sig av med en degenerativ skiva och eliminerar ryggont . Skruvar och stavar fästs skivor i anslutning till degenerativa skivan . Diagram material placeras där skivan . Beroende på kirurgen , även figur material kan placeras längs med skruvarna .

Spinal dekompression

Spinal dekompression är en operation som långsamt separerar ben i ryggraden och minskar trycket mellan spinal skivor . Denna process skapar undertryck som pressar vatten , syre och näringsämnen till skivan . Skivan blir uppblött . Upprepade Spinal dekompression behandlingar justera de geléliknande kärna spinal skivan och därmed minska trycket på spinal nerv .

Konstgjord Disc Replacement

Artificiell byte av bromsskiva bort urartade skivan och ersätter den med en konstgjord . Konstgjord byte av bromsskiva har blivit den vanligaste formen av behandling för skiva uttorkning . Förfarandet har ett bra resultat för att lindra ryggvärk av dem som lider av skiva uttorkning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.