hur man ska behandla röd reaktioner bläck tatuering med YAG-laser

Red Tattoo Ink kan orsaka granulom , ljuskänslighet på huden , rodnad och torr , kliande hud . Pseudolymphomatous reaktioner kan inträffa senare , som orsakar röda knölar och plack . Q- switchade Nd: YAG eller YAG , lasrar avger våglängder av ljus som hjälp vid avlägsnande av tatueringar genom att bryta ned pigmentet i bläck så att den kan absorberas i blodet . YAG -lasrar behandla röd reaktioner tatuering bläck genom att bryta ner bläcket i huden . Kroppen absorberar den över flera behandlingar , och reaktionen på rött bläck bör minska med tiden .
1 .
Kontakta en hudläkare om din hud skick . Mest tatuering reaktioner kan tydligt spåras tillbaka till dagen för tatuering , men en del senare debut symptom ( t. ex. noder i samband med pseudolymfom ) kan vara elakartade noder från en annan källa . Det enda sättet att avgöra detta är med en hudläkare råd .
2 .
Diskutera riskerna med att använda en YAG-laser med plastikkirurg som utför borttagning av tatueringar . YAG laser fungerar bäst på mörkhyade personer . Diskutera antalet behandlingar de tror att det kommer att ta att bli av med rött bläck från din tatuering , vanligen fem till 12.
3 .
Be tekniker att tillämpa lokalbedövning eller en lokal frysning spray , om så önskas , för att döva en del av smärtan . Laserbehandling vid 532 nm , den bästa frekvensen för röda tatueringar , är jämförbar med känslan av att vara knäppte upprepade gånger med ett gummiband . Skyddsglasögon under behandlingen och inte titta direkt in i laserljuset eftersom det kan orsaka ögonskador .
4 .
genomgå laser tatuering borttagning behandling . Läkaren kommer att svepa lasern över din tatuering , spridning bläcket . Tatueringen bör bli lättare eftersom bläcket bryter upp och absorberas i blodomloppet .
5 .
Upprepa ovanstående steg vid efterföljande möten tills tatueringen har försvunnit helt. Väntan mellan behandlingarna är vanligtvis sex till åtta veckor. Det kommer att ta längre tid för professionell bläck att smutskasta än amatör bläck på grund av den överlägsna material som används i deras sammansättning . Cirka 60 procent till 70 procent av bläcket bör tas bort efter fyra behandlingar . Eftersom mängden rött bläck i kroppen minskar , bör reaktionen på bläck lindras, och så småningom försvinna.

tips och varningar


 • Det tar flera behandlingar för att helt ta bort en tatuering . Oroa dig inte om effekterna inte är omedelbart uppenbara .
 • Håll rött bläck tatueringar av solljus för att undvika ytterligare rodnad eller reaktioner på ljus tills behandlingen är klar .
 • Om någon nya symtom inträffar kontakta din primärvårdsläkare omedelbart .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.