hur man ska gå från kryckor till en boot

En traumatisk vrist skada kan bisyssla en frisk person i månader . Fotleden är en stor viktbärande gemensamt , och även en liten vrickning är tillräckligt för att orsaka betydande smärta . Kryckor rekommenderas att hålla vikten av det skadade benet , och en promenad boot kan monteras över det skadade benet för att erbjuda stöd och påskynda läkning . Övergång från kryckor till bagageutrymmet bör ske långsamt för att förhindra ytterligare skada
1 .
Besök din läkare för att diskutera övergången från kryckor till en boot . Han kommer att ta bort rösterna och passar dig med en stövel. Bagageutrymmet är tillverkad av hårdplast som stödjer fotleden under rehabilitering , och borde passa väl för att skydda det skadade området .
2 .
Applicera boot och bär den medan du använder kryckor . Skjut starta försiktigt över vristen och dra åt remmarna tills de håller benet ordentligt , men inte så mycket som att skära in i huden . Under de första två veckorna , fortsätta att använda kryckor när du går runt för att förhindra att lägga för stor vikt vid den skada efter rösterna bort .
3 .
promenad med en käpp under de kommande två veckorna för att sakta återinföra vikt att den drabbade extremiteten. Börja använda käpp för kortare resor medan det i huset , såsom till köket eller toaletten . Håll sockerrör i motsatt hand från det skadade benet , att flytta merparten av vikten från start . Detta möjliggör att benen att bygga upp musklerna som kan ha förtvinat medan i rösterna .
4 .
Släng käppen och gå med bara starta en gång det skadade benet kan bära din vikt utan att orsaka för mycket obehag . Lämna boot på hela tiden enligt anvisningar från din läkare , tar bara bort det för att duscha .

tips och varningar


 • Om boot irriterar huden , en strumpa kan bäras för att lindra obehaget.
 • Gå inte utan att starta förrän inte detta av din läkare .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.