tatuering borttagning för tonåringar

Tatueringar blir allt populärare och mindre av ett socialt stigma . Tonåringar få tatueringar kan växa att ångra dem när de blir äldre . Det finns metoder för att ta bort vad som brukade vara en permanent utsmyckning

Tonåringar få tatueringar

Det är olagligt att tatuera minderåriga utan skriftligt föräldrarnas tillstånd. En tonåring som är 18 år eller äldre kan få en tatuering utan föräldrarnas medgivande.

gamla metoden

Om en tonåring ville ha en tatuering bort i det förflutna , krävs det operation för att avlägsna den del av hans hud . Förfarandet inblandade ympning huden över området från en annan del av kroppen och sy igen den .

laserkirurgi

Nu kan tonåringar som ångrar en tatuering har laserkirurgi ta bort den. Lasern spränger strålning på tatuering plats , att bryta ner bläcket över tiden . Det kan ta flera behandlingar för tatuering att försvinna , och det kan aldrig helt försvinna .

Risker

laser hårborttagning webbplatsen kan lämna ett ärr , eller blivit smittade . Det finns också en risk att förfarandet inte kommer att fungera helt . Om du har en mycket mörk eller mycket stor tatuering , kommer det att bli svårare att ta bort .

man ska gå

Några tonåringar kan gå tillbaka till sina tatuerare för borttagning eftersom fler och fler salonger erbjuder den tjänsten . Det är en bättre idé att konsultera en hudläkare om laser borttagning av tatueringar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.