hur man kan minska risken för tjocktarmscancer

Det finns många sätt att minska risken för tjocktarmscancer. Koloncancer bidrar enbart till över 20% av cancer dödsfall varje år . Nedan är några enkla förändringar du kan göra för att hjälpa till naturligtvis minska risken för tjocktarmscancer. För att bidra till att minska risken för tjocktarmscancer, föreslår jag följer alla förslagen nedan
1 .
Var uppmärksam på ditt kalciumintag . Vissa källor säger att du bör äta ca 1500 milligram per dag , men de flesta amerikaner har cirka 500 per dag . Om du inte får tillräckligt med kalcium i kosten , försök med att lägga kosttillskott .
2 .
Vitamin D är nödvändigt att hjälpa din kropp absorbera och använda kalcium . En D-vitaminbrist , kan snabbt leda till kalciumbrist . D-vitamin har också visat sig minska risken för tjocktarmscancer.
3 .
Öka intaget av fosfor tills det matchar din kalciumintaget . En sak de flesta människor inte inser , är din kropp behöver för att få lika stora mängder av kalcium och fosfor . De flesta amerikaner får 1500 milligram fosfor per dag, men få drastiskt mindre kalcium . Så mycket fosfor , med så lite calciuum kan hindra kroppen från att använda kalcium som den behöver .
4 .
Försök att skära ner på rött kött , polynsaturated vegetabiliska oljor och öka safflorolja olja , solrosolja , sojaolja och canoli olja .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.