hur man ska behandla mesoteliom så att du kan slå cancer

När du eller en familjemedlem får diagnosen mesoteliom , kan det tyckas att det inte finns alternativ . Du kanske känner dig hopplös och deprimerad , särskilt med en cancer som mesoteliom , som är känt för att vara mycket dödlig . Det finns fortfarande hopp om överlevnad , även för mesoteliom cancer . Vetenskap förskott dagligen och det finns behandlingar som du kan få när du har mesoteliom som kan ge dig en chans att slå cancer
1 .
Om du lyckas fånga cancer tidigt , kan det vara möjligt för operation för att avlägsna cancer . Som med de flesta cancerformer , om du reda på om cancern innan det börjar sprida sig finns det möjlighet för kirurgiskt avlägsnande . För vissa , enbart detta kan vara nog för att slå cancer , men läkarna kan föreslå läkemedel eller kemoterapi för att vara säker på att det inte kommer tillbaka .
2 .
I de fall det har redan börjat sprida sig , kommer läkarna ger ofta cytostatika att prova bekämpa cancer . Detta typiska kommer att döda av snabbt reproducerande celler , såsom cancerceller , så det kan vara mycket effektivt mot vissa cancerformer. Om du fångar cancer innan det sprider sig för långt, är det möjligt att kemoterapi kan arbeta emot mesoteliom .
3 .
Strålbehandling skulle kunna användas i vissa fall av mesoteliom . Detta gäller särskilt om det inte har börjat sprida sig ännu men läkarna inte känner sig bekväm att göra kirurgiska ingrepp eller de gör det i kombination med operation för att säkerställa att alla cancerceller de kan ha missat kommer att dödas av istället .
4 .
bästa chans att överleva mesoteliom är om du fångar den cancer tidigt och du behandlar det aggressivt . Ju mer aggressiv du och din läkare är , desto mer troligt att du kommer slå cancer och kommit ut som en överlevare .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.