Vilka tecken och symtom på livmoderhalscancer med feber ?

Fler än 11. 000 kvinnor kommer att diagnosen-och 4. 000 dör-livmoderhalscancer i 202C enligt American Cancer Society senaste prognoser. Det har varit lovande data med anknytning till humant papillomvirus -vaccin , men för kvinnor som inte var vaccinerade som ungdomar , förstå tecken och symtom på livmoderhalscancer , även om det bara är en ihållande feber , är fortfarande det mest effektiva verktyget för tidig upptäckt och diagnos .

Onormal cellprov

American Cancer Society råder kvinnor att genomgå Pap visningar mellan tonåren upp till 70 års ålder . Många kvinnor tror att de ska avbryta Pap filmvisningar efter klimakteriet, men faran för livmoderhalscancer fortfarande existerar så tester , men krävs mer sällan om andra indikatorer inte är närvarande , bör fortsätta ända till slutet av vuxen ålder . Ett avvikande resultat från Pap Resultatet är det antal en tidig varning tecken på livmoderhalscancer.

vaginal blödning efter samlag

Mycket få, om några , tecken uppkommer med tidig utveckling av livmoderhalscancer , men mer avancerade mörkertal kan visa sig med en feber som åtföljs av vaginal blödning. Blödning inträffar vanligtvis efter samlag, men det kan hända oväntat mellan menstruationscykeln .

bäckensmärta efter samlag

Ansvarsfrihet är inte det enda tecknet på livmoderhalscancer. Generaliserade bäckensmärta kan förekomma hos kvinnor efter samlag . och om detta symptom är oberoende av andra medicinska tillstånd , särskilt om det åtföljs av en feber , bör kvinnor uppsök genast

humant papillomvirus infektion

Även om det är inte en tanke på att HPV -infektion leder till livmoderhalscancer , är förekomsten av HPV ett varningstecken av möjlig fara . Vissa gynekologer rekommenderar en HPV- DNA- screening tillsammans med Pap-test för högrisk- grupper , men många kvinnor som inte behandlades med det nyligen utvecklade vaccin mot HPV be om testet oavsett risk . HPV orsakar cellförändringar i livmoderhalsen som kan leda till allvarliga cellförändringar och slutligen atypiska skivepitelceller , en tidig indikator på cancer som kräver ytterligare tester.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.