hur naturläkemedel för akne

Acne effekter tonåringar, kvinnor när de går igenom hormonella förändringar då deras gravid och gå igenom klimakteriet. Medan de senaste åren dussintals akne system har översvämmat marknaden, men fortfarande mycket uppmuntras för folk att försöka den naturliga vägen innan han flyttade upp till kemiska behandlingar på grund av eventuella negativa effekter på huden
1.
En av de första naturliga botemedel för akne du bör prova är kosten. För fem dagar bara äter ångkokta grönsaker eller frukt och dricker bara vatten. Acne är bara infektioner på grund av smuts och andra främmande ämnen på kroppen och gifter i kroppen. Denna diet är tänkt att spola gifter ur kroppen. Resultaten kommer att ta 2 till 3 dagar efter diet för att visa den fulla effekten.
2.
Annan stor naturlig botemedel för akne nu dagar kallas te infusion. Koka 2 koppar vatten med tepåse i en pan. Place torkade basilikablad i det kokande vattnet och låt svalna. Applicera på områden av din kropp akne är benägna att yta med bomullstuss.
3.
Gör en blandning av havregryn och citron. Havremjöl är en exfoliat medan citron är ett milt rengöringsmedel. Sätt fem sked fulls av havregryn och blanda detta med lite varmt vatten i en medelstor skål. Sätt tillräckligt med vatten i för att skapa en pasta. Pressa en citron i pastan och applicera den till akne området. Lämna detta på huden i en halvtimme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.