Varför är jag trött hela tiden & illamående?

Många förhållanden kan orsaka illamående och en allmän sjukdomskänsla. Om du känner dig äcklad och kroniskt trött, är det bäst att diskutera möjliga orsaker med din läkare

Graviditet

graviditeten, särskilt under den första trimestern, kan lämna dig känslan mycket trött, springa ner och illamående. Att kasta upp på morgonen är vanligt, liksom det plötsliga behovet av tupplurar under dagen.

Kroniskt trötthetssyndrom

Kroniskt trötthetssyndrom är en immunbrist sjukdom som orsakar trötthet och illamående samt muskelvärk, sömnlöshet och allmän svaghet.

influensa (influensa)

Influensa är alltid en oro, särskilt på vintern. Det är bäst att inte ta influensa lätt, det kan vara farligt och kan kräva behandling av en läkare, enligt Center for Disease Control

Anemi

Om ditt blod är låg på järn, dina röda blodkroppar. bli mindre effektiv på transporterar syre till dina celler, som kan lämna dig känslan svag och yr. Yrsel orsakar ofta illamående och kräkningar.

Migrän

En migrän är förträngning av blodkärl i hjärnan, orsakar din huvudvärk. Att vara äcklad och kräkningar är vanliga symtom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.