Hur man känner igen symtomen mesoteliom cancer

Patienter med mesoteliom cancer vanligtvis inte uppvisar symptom i 15 till 50 år efter exponering för asbest. Det är utmanande att känna igen symptom mesoteliom cancer eftersom de tar år att utveckla och inte utgör innan cancern är avancerad. Många patienter inser inte allvaret i symptomen mesoteliom cancer eftersom de efterliknar symtom på många andra, mindre allvarliga tillstånd. Om du har en tidigare historia av långvarig utsätts för asbest, vara medveten om hur man känner igen symtomen mesoteliom cancer. Det finns åtgärder du kan vidta för att hjälpa dig känna igen symtom på mesoteliom cancer
1.
Var uppmärksam på din hosta. Hosta relaterade till mesoteliom cancer är långlivat, raspiga och icke-produktiva. En icke produktiv hosta är när du inte tar upp slem eller slem. Erkänner mesoteliom cancer symtom kan vara svårt, men måste du vara vaksam, om du hade för exponering för asbest på arbetsplatsen.
2.
Titta på blod. Mesoteliom cancer symptom kan vara hosta upp blod. Om du hostar upp blod, kontakta din läkare omedelbart.
3.
Kontrollera din andning. Andnöd kan vara en igenkännlig mesoteliom cancer symptom. Mestothelioma cancer kan orsaka förtjockning av membran på pleura område i lungan och orsaka andfåddhet och andningssvårigheter.
4.
Var uppmärksam på bröstsmärtor. Mesoteliom cancer symptom kan vara bröstsmärta, från irritation i lungorna och lungsäcken. Om du får bröstsmärtor, kontakta din läkare. Din läkare kan rekommendera röntgen och blodprover för att utesluta mesoteliom cancer.

Tips och varningar


 • Försök att slappna av. Även mesoteliom cancer är allvarlig, är det inte vanligt. Om du upplever symtom av mesoteliom cancer, ring din läkare för en medicinsk bedömning.
 • Om du känner igen symtomen mesoteliom cancer i dig själv, ring din läkare omedelbart för en fullständig läkarundersökning.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.