gurkmeja & Alzheimers förebyggande

Forskare upptäcker flera förmåner av olika kryddor och örter varje dag. Gurkmeja visar lovar att hjälpa människor avvärja Alzheimers sjukdom. Alzheimers sjukdom förstör människors sinne på grund av ökningen av amyloida plack och neurofibratory tovor i hjärnan

Alzheimers sjukdom

Alzheimers sjukdom är. den vanligaste formen av demens. Det fortskrider över tid. Symptomen på sjukdomen kan vara problem med tänkande, minne och beteende. Enligt Alzheimers Association, i juli 202C mer än 5,3 miljoner amerikaner lider av Alzheimers sjukdom. Som ni ålder, dina chanser att utveckla sjukdomen ökar. Dokumentet "Medicare och Medicaid Kostnader för personer med Alzheimers sjukdom" projekt att utgifterna för denna patientgrupp kommer att öka till $ 49300000000 år 2010, en ökning med 54,5 procent.
hjärnan hos en person med Alzheimers sjukdom har beta-amyloid plack. För att förhindra uppkomsten av Alzheimers sjukdom, måste du hitta ett sätt att förhindra att det byggs upp av dessa onormala proteiner. Med tiden plack byggs upp kommer att orsaka inflammation i nerver. Nerverna kan inte kommunicera med andra delar av hjärnan, och så småningom hjärnceller dör. Som en följd av Alzheimers sjukdom sjuke visar minnesförlust, tänkande svårigheter och beteendeproblem.

Gurkmeja

Enligt American Journal of Epidemiology, människor som lever i Indien sällan utvecklar Alzheimers sjukdom eftersom de förbrukar massor av curry. Curry innehåller alltid gurkmeja. Konsultera alltid din läkare innan du tar något nytt krydda eller ört. )
Gurkmeja är en antioxidant, är antiinflammatorisk och är fett upplösning. Som en följd av mindre beta amyloid plack form, mindre fria radikaler sett och det är mindre åderförkalkning.
Med upp till 10 gram per dag är säkert. I en mänsklig rättegång med personer som använder upp till 8 g av gurkmeja dagligen i 4 månader, sågs ingen toxicitet. I studien, är "Säkerhet och anti-inflammatoriska aktiviteten av Curcumin Del av gurkmeja," rapporterade i september 2003 års upplaga av The Journal of alternativ och komplementär medicin.
Med låga doser under lång tid är bäst. Absorptionen ser ut att bli bättre med mat.
Inga allvarliga biverkningar av gurkmeja har rapporterats hittills. Långvarig användning i höga doser orsakar levertoxicitet. Av denna anledning undviker gurkmeja produkter om du är en tung dricker, tar receptbelagda läkemedel metaboliseras i levern eller har leversjukdom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.