holistisk behandling för EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION

Rosa öga, eller konjunktivit, är en en inflammation i slemhinnan runt ögat. Den kan förekomma antingen som allergiker, bakterie eller virus. Medan endast bakterier och virus rosa öga är smittsam alla tre är obekväma och kan bli lugnad eller ens behandlas genom holistiska synsätt

Symtom

Rosa ögat kan delas in i tre huvudkategorier: allergisk, virus-och bakteriella. Allergisk EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION orsakas av en allergisk reaktion. Det är inte smittsam och är normalt väckt den av damm, pollen, eller irriterande partiklar i luften. Virus och bakterier rosa ögon fångas i samma var som en viral förkylning eller bakteriell infektion. De kan också vara symtom på en viral förkylning eller bakteriell infektion och är lika smittsam.

Allergiska rosa öga har symptom på en irriterad blick. Normalt kommer du att uppleva rodnad, klåda, rinnande ögon och några sinus obehag. Viral Pink Eye brukar åtföljas av en vanlig förkylning. Det är symptom är rodnad, vattning, ljus grynighet och ljus ansvarsfrihet.

Bakteriell rosa öga kan ske med en bakterieinfektion som halsfluss eller en infektion i luftvägarna. Det är symptomen liknar viral rosa öga, men tyngre. Du kan uppleva kraftigt vattning, tjocka ansvarsfrihet som vänder skorpor, svullna ögonlock, grynighet och blodsprängda röda ögon.

Behandling

Allergiska rosa öga kan behandlas med artificiella tårar och antihistamin. Viral rosa öga klarnar upp med viruset, artificiella tårar vanligtvis är föreskrivna för att hjälpa till med grusiga. Bakteriell rosa öga behandlas med ett antibiotikum ögonsalva. När följa med en virus infektion, ska du få mycket vätska och vila.

Komprimera

Den vanligaste holistiska rekommendation för alla rosa öga är att använda en komprimera-kall för allergiker rosa öga och och varma för alla andra. För att göra en kompress, helt enkelt mättad en tvättlapp eller andra bomullsduk med varmt eller kallt vatten, vrider ur den helt och håll den på området runt ögonen med mycket lätt tryck. Den komprimera kommer att lugna irritation, minska svullnad, och bidra till att bekämpa ytterligare rodnad.
Te är en annan användbar applikation som hjälper till med klåda och inflammation. Brew en stark kopp kamomill, grönt eller svart te med två väskor. Låt påsar svalna medan du dricker te. Applicera en påse till varje öga och låt svalna te för att få i ögat.

Ögondusch

Natural ögontvätt också är holistisk behandlingsalternativ för EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION. Salt, honung och citron tillsättas varmt vatten arbeta som naturligt rengöringsmedel och anti-fungals att påskynda läkningen av rosa öga. Medan ansökan kommer sting, många människor är beroende av naturliga ögontvätt för sin effektivitet och låga kostnader. Låt en nypa salt och droppe honung-eller en skvätt citron-Det löses upp helt i rent, varmt vatten. Låt blandningen svalna, mäta den i en ögondusch Cup, gäller det påverkade ögat och lätt blinka i några sekunder.

Salvor

Calendula och aloe vera blad kan både användas som naturligt salvor. Tillämpa en lätt på fransraden. Calendula är en naturlig anti-inflammatorisk som har både antivirala och antibakteriella egenskaper, medan Aloe Vera är en naturlig kylning sammandragande.

Överväganden

Varje holistisk tillämpning bör användas minst två gånger om dagen.

Behandlingen bör följas med en hälsosam diet. Öka din C-vitamin, zink och vitlök intag.

Tvätta händerna ofta och desinficera ofta rörd ytor.

-Undvik att röra vid ögon direkt utan att tvätta händerna före och efter

-. Använd separata och färska bomullstussar, kompresser, tepåsar, och etc. för vardera öga.

-Framför allt bör du kontakta din läkare innan du försöker något holistisk behandling, speciellt om du har en konstaterad ögonsjukdom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.