hur man får äggdonator redo

Valet att vara en äggdonator är en mycket personlig. Beslutet att donera ägg är en som skall göras med din läkare och din partner (om du har någon). Det finns många olika överväganden som deltar i processen. En sak att tänka på är du behöver för att få din kropp i god form för att få äggdonator redo
1.
Förlorar något överdriven vikt som du för närvarande driver. Det är svårt att genomgå en operation av något slag, särskilt om du är överviktig. Du kommer att återhämta sig snabbare som en äggdonator, om du tappar den övervikt första.
2.
Prata med en psykolog om ditt beslut att vara en äggdonator och fortbestånd av beslutet . Dessa samtal skall vara konfidentiella och se till att dina donera ägg för rätt personliga beslut.
3.
Öka din aktivitetsnivå och mängden daglig motion. Du måste vara både fysiskt och psykiskt lämpad när du gör valet att vara en äggdonator i ditt område.
4.
Hitta en godkänd anläggning som accepterar människor att vara en äggdonator för dem. Ring dem på telefon och prata med dem om den analytiska granskningen. Fråga om äggdonator förfarandet och vad du tycker om.
5.
Skriv en lista över dina skäl att vara en äggdonator för din grupp. Gå igenom listan med betydande andra. Kontrollera att du har den moraliska stöd från dina andra större för din äggdonator beslut.
6.
Ställ in att ha någon köra dig till äggdonator förfarandet, köra dig hem och hjälpa du ut i 72 timmar. Planerar att ta ett par personliga eller semesterdagar från arbetet. Din kropp och ditt sinne kommer att ha en chans att återhämta sig från den äggdonator förfarande istället för att gå direkt tillbaka till arbetet omedelbart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.