hur man kan bli av ett hudutslag

Ha en otäck hudutslag? I denna artikel kommer jag att gå igenom tre olika sätt att bli av hudutslag, beroende på vad det var som orsakade det! . Låt oss komma igång
1.
Om hudutslag orsakas av Poison Ivy eller gift ek, du kan bli av med det genom att använda en lösning av vatten och gnugga alkohol. Bara blanda två delar tvättsprit med en del vatten och du har själv en bra lösning för att bli av med giftet inducerad utslag! Ta en bomullstuss eller bomullstuss och börja gnugga grejer på! Det kan sticka i början, men det kommer vara till stor hjälp läka utslag i det långa loppet.
2.
Ibland kanske du har utslag som orsakas av ringorm. Detta är vanligast hos idrottare, särskilt brottare. Lyckligtvis denna typ av utslag är lätt att bli av med också.

För att bli av ett utslag som orsakas av ringorm, gå köpa lite anti-svamp grädde och applicera den enligt anvisningarna. De saker är ganska billigt och finns på de flesta livsmedelsbutiker och apotek.

Förresten, inte galen-ringen mask är egentligen inte en mask alls, det är bara en enkel utslag
3
. . Om du har ett utslag som ser ut som platta gupp och visas under en period av hög stress, det är inte ett utslag alls. Det är faktiskt bikupor och de är lika lätta att bli av med som alla gamla hudutslag. Vanligtvis nässelutslag orsakas av vår kropp frigör histamin grund av stress eller annan kortisol förmå faktor.

därför det bästa sättet att bli av med din bikupor är genom att blockera histamin genom frisättning av ett antihistamin. Jag rekommenderar Benadryl. När jag får en stress utbrott av nässelutslag, tar jag bara ett fåtal av dessa bad boys och min kropp börjar blockera histaminer-jag klara ända upp

tips och varningar


 • Det finns ett stort utbud av produkter för att stoppa utslag där ute. Var inte rädd för att ge dem ett försök, om du hittar någon.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.