hur man vända lungskador

Lungskador kan orsakas av flera saker. Det är vårt jobb att veta vilka dessa saker är och för att undvika dem om möjligt. Många gånger i vår ungdom får vi slarvar och inte förstår allvaret av vad vi gör. Sen senare i år hamnar vi betala priset. I allmänhet kan våra lungor och kroppen behöver lite kärleksfull omsorg
en
att vända lungskador är möjligt, samtidigt som de aldrig kan vara helt återställd eller läkt stor skillnad kan uppnås. Naturligtvis kommer det att ta ansträngning från din sida, så det är upp till dig. Förstå att det tar tid och inte över en natt, därför inledas så snart som möjligt och inte förhala.

Om du är en rökare måste du sluta eller om du andas second hand rök du behöver komma bort från det. Vi vet alla att rökning skadar lungor om det är din eller någon annan. Gör vad du behöver göra för att åstadkomma detta och skadade lungor kommer att börja läka sig själva.
2.
Undvik exponering för luftföroreningar, kemikalier, rök och andra gifter så mycket som möjligt. Vi har en känsla av kontroll över vad vi andas och vi måste göra det bästa vi kan för att eliminera allt som kommer att orsaka lungskador. Har den forskning som behövs för att hitta vad du kan använda som kan ersättas med något mer miljövänliga.

När du börjar göra ändringar lungorna kommer att starta läkningsprocessen. Du kan inte bara hjälpa dig själv, men din familj och andra när du är aktiv på detta sätt. Om vi alla gör vår del kan vi göra skillnad.
3.
Har djupandning övningar i minst 5-10 minuter om dagen. Detta är mycket lätt, men tänk på att det är ren luft. De flesta människor tenderar att ta ytliga andetag Detta begränsar syretillförseln. För att öva djupandning, andas långsamt och du bör se och känna magen uppgång och fall.

Du kan också göra träning som yoga, maritial konst och pilates, alla dessa är bra motionsformer som fokuserar på andningen. Detta gör att du inte bara vänder lungskador, men få kroppen i form också.
4.
Tänk dig en lunga rengöra och avgiftning för att minska lungskador. Det finns många lung detox-produkter på marknaden, så du behöver forskning och hitta den som fungerar bäst för dig. Detta kommer att gynna hela kroppen inklusive lungor och andningsvägar.

Ohälsosam lungor kan skapa allvarlig sjukdom om vi inte vidtar åtgärder för att läka dem. I själva verket kan lungskador förkorta vår livslängd när vi passivt låta det ske.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.