japanese eksem bota

Eksem, även känd som atopiskt eksem, visas som ett rött, kliande utslag i ansiktet, hals, bål, armbågar, knän, handleder och händer. Eksem triggers kan inkludera stress, kemikalier och livsmedel såsom jordnötter, fisk, vete och ägg. Cat ilska kan också utlösa eksem. De flesta åtgärder behandla symtom endast är tillfälliga. Men det finns japanska botemedel för eksem värt att utforska

Vatten Cure

Tänk dig en japansk vatten terapi för eksem som använder en elektrolys generator för att bryta ner kranvatten i starkt sura eller starkt basiskt vatten. Drick alkaliskt vatten med ett pH på 9,5 till bota eksem från insidan av kroppen. Applicera vatten med en stark sura pH 2,6 till dina skador och utslag, helande ditt eksem externt.
Elektrolys Generatorn är en medicinteknisk produkt som certifierats i 1965 av det japanska ministeriet för arbete och välfärd, en regering division i likhet med USA Food and Drug Administration. Många sjukhus i Japan använda denna generator. Det blev tillgängligt i USA under 2003. I en studie på Akashi sjukhus i Tokyo, tillämpad patienter med lågt pH vatten på deras hud och drack den höga pH-vatten för att balansera sina system internt. Patientens eksem förbättrats. Inga reseach om elektrolys vatten har gjorts i USA.

Persimmon Blad

Ta persimon bladextraktet eller använda det på huden för att hjälpa till att läka eksem. Persimoner är de nationella frukt i Japan och innehåller flavonoider som kallas astragalin, vilket har visat sig stoppa utsläpp av histimin, en kemisk produceras av din kropp som du upplever en allergisk reaktion. Persimmon bladextraktet lindrar klåda och andra symptom på eksem.
2001 studie publicerad i Journal of Japanese Society of Nutrition och livsmedelsvetenskap slutsatsen att persimon bladextraktet "utövar en anti-allergisk åtgärder" när det tillämpas på eksem hos möss.

Hochu-ekki-till

Ta hochu-ekki-till, ett traditionellt japanskt Kampo medicin gjorda av utdrag ur växtbaserade växter som Astragalus rot, lakrits, jujube, Eleuthero, cang-Zhu atractylodes, rhizom, färsk ingefära och dong quai rot. A 2002 sex månader, dubbelblind, placebo-kontrollerad studie på den japanska Dermatologisk Föreningen för atopisk dermatit i Tokyo visade att hochu-ekki till tas oralt i 24 veckor hade en stor fördel. Hochu-ekki till även minskat dosen av steroider vanligtvis används för eksem.
Kampo medicin är en variant av traditionell kinesisk medicin.

Poron Poron

En annan japansk behandling förordas för eksem är Poron Poron. Det utvecklades från 45 örter av Dr Dujun Tsai av Chiba University i Chiba, Japan.

Shiunko

Shinko ett naturläkemedel grädde som används för eksem. En studie 1999 vid Toyama Medicinsk och farmaceutisk University i Japan visade att shiunko också har antibakteriella egenskaper.

Inköp

Köp Poron Poron grädde och Shiunko online. Elektrolys generator för de alkaliska och sura vatten kan också köpas online. Köp persimon bladextraktet online eller på ett naturligt mataffär. Fråga din läkare om hochu-ekki till behandlingar för ditt eksem, eftersom det är en medicin.

Varning

Rådgör med din läkare innan du tar något läkemedel eller växtbaserade behandlingar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.