sätt att luta medan du sover med en back kil

Det finns många anledningar att använda en kil för att lutning för bättre sömn, enligt dr Scott Bammann på HealthPartners, en klinik i Minneapolis, Minnesota, USA och Dr R Morgan Griffin på WebMD. Lutande medan du sover kan hjälpa till med ryggproblem, sura uppstötningar, obekväm graviditet sova, sömnlöshet och andra typer av värk i kroppen. Det finns flera olika sätt att luta medan du sover med en back kil

toppen av huvudet

Sätt tillbaka kilen på din madrass vid den punkt där huvudet skulle vanligen låg. Placera ett par kuddar på toppen av den bakre kilen så att kuddarna är något högre än kilen. Lägg på baksidan kil på detta sätt.

Låt baksidan kilen placeras på detta sätt ge er en liten lutning för att sova. Ditt huvud kommer att höjas över ditt hjärta och din kropp kommer att vara symmetriska. Detta är ett bra sätt att använda en back kil för problem som sura uppstötningar, förkylningar bröstet, eller övre ryggsmärtor, enligt läkarna.

Lower Back

Placera kuddarna på det område där huvudet normalt. Sätt tillbaka kilen under korsryggen. Korsryggen kommer att vara mer upphöjd och kommer vara i nivå med huvudet istället för lägre än huvudet.

Detta bidrar till att smärta i nedre ryggen i schack, säger läkarna. Det kan också hjälpa dig att sova i ett anpassat mer mönster, vilket kan ge viss lättnad från allmän värk och smärta samt graviditet sömnlöshet.

Knä

Använd en kil tillbaka på knäna för att sova på en omvänd lutning. Placera en kudde under huvudet och låg platt. Placera sedan en back kil under knäna. Detta kommer att öka dina knän, ta bort trycket nedre delen av ryggen och hålla ryggsmärtor i schack. Det tar också stress bort resten av kroppen, så om ihållande värk och smärta håller dig vaken, bör denna hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.