Bach blomma rättsmedel & sömnlöshet

Bach Flower Remedies har utvecklats av Dr Edward Bach på 1930-talet. Dr Bach var en bakteriolog och patolog under de första åren av sin praktik, men i hans senare år han flyttade sin fokus till alternativ homeopatiska behandlingar. Han kände att många störningar och sjukdomar bäst kan behandlas genom att behandla en patients känslomässiga och psykologiska tillstånd. I mitten av 1930-talet hade han identifierat 38 olika blomma essenser han trodde var nytta vid behandling av olika förhållanden

Produktion

Två metoder används för att göra blomma rättsmedel. Blommorna är antingen placeras i en skål med vatten och vänster till brant i solen i flera timmar eller kokas i vatten. I båda fallen, när blomman väsen är beredd, det blandas sedan halv-och halv med konjak eller andra spritdrycker som konserveringsmedel. Vanligtvis "solen" metoden är att föredra, och kokning är reserverad för tillfällen när solljuset är svagt.

Insomnia

Enligt Bach centrets hemsida, "De botemedel arbete av översvämningar ut negativa känslor. "Du kan använda Bach Flower Rättsmedel individuellt eller i kombinationer, beroende på dina egna individuella behov. Avgöra rätta för dig kräver noggrann självdiagnos av dina symtom. " Genom att vara medveten om sina egna mentala, emotionella eller andligt tillstånd, en kan välja den lösning som kan vara till nytta för sig själv, "The Spirit of Maat hemsida rekommenderar.

Bach Flower Rättsmedel som vanligtvis rekommenderas för sömnlöshet inkluderar Vervain, Impatiens, vit kastanj, småborre, olivolja, Scleranthus , och kaprifol. Om ditt sinne är för upptagen att planera och organisera nästa dag, kan Vervain hjälper, eller om din sömnlöshet beror på att du hålla bostad på samma tankar om och om igen, vit kastanj är ett bra val. Bach-Flower. com ger specifika sömnlöshet-relaterade symtom som varje av dessa åtgärder rekommenderas.

Förtäring

blomma rättsmedel säljs i flytande form, vanligen förpackat i pipett flaskor. Du tar dem genom att skippa vätska direkt på tungan, eller genom att lägga till dem i ett glas vatten. Flower rättsmedel finns tillgängliga online från ett antal homeopatiska och hälsa strömuttag. Du bör noga följa anvisningarna på flaskan för den rekommenderade doser och användningsområden för din specifika produkt.

Säkerhet

Bach Flower Rättsmedel anses säkra för användning av de flesta individer. Däremot de innehåller alkohol, och deras användning bör begränsas eller undvikas genom att personer som är överkänsliga mot alkohol, även kvinnor som är gravida eller ammar. Vissa personer kan också vara allergisk mot växter eller blommor från vilka åtgärder görs, och bör inte använda dem. Diskutera dina specifika symtom med en läkare innan du börjar ta blomma rättsmedel.

Effektivitet

Eftersom det homeopatiska natur blomma rättsmedel, har de inte studerats ingående på effektivitet. En National Institutes of Health Study säger, "Vi drar slutsatsen att Bach-blomma ersättning är en effektiv placebo för test ångest och inte har en viss effekt. " Bach Centre webbplats, "Vi ser inte det som vår roll att" bevisa "att de rättsmedel som fungerar-i stället har vi helt enkelt visa hur man använder dem och låta folk bevisa effekten på sig själva. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.