OTC kolon rengöra

Du har säkert hört det förut: att hålla din kolon frisk och du kommer att skörda frukterna. Kolon rensningen är inte så svårt eller är involverade som det låter, trots det stora antalet kolon-rengöra produkter på marknaden. Du kan hålla din kolon i gott skick i form av den mat du äter, vätskor du dricker och några over-the-counter (OTC) örter och kosttillskott

Over-the-Counter Rengör

Använd fiber tillskott för att rensa bort skräp och gifter fastnar i din kolon. De fiber tillägg kommer att svälla i magtarmkanalen och fungera som en kvast att sopa avfall genom ditt system. Du kan köpa kosttillskott i antingen tablett-eller pulverform. Ett annat sätt att få fiber naturligt är genom den mat du äter. Lägg massor av hela korn, nötter och frön, bönor, frukt och grönsaker i din kost varje dag. Öka din dagliga intaget av fiber hjälper dig att rengöra ditt system och ge ytterligare fördelar. Både lösliga och olösliga former av fiber hjälper dig att reglera ditt kolesterol och glukos. Olösliga fibrer kommer att minska dina risker för att få vissa typer av cancer och hjälpa avvärja förstoppning och hemorrojder.

Konsumera örter för en helt naturlig kolon rengöra. Enligt en artikel med rubriken "lowdown om Colon Care", som publicerades i mars 1998 frågan om "Vegetarian Times", vissa örter rengöra genom att befria tjocktarmen av gifter. Besök din lokala hälsokostaffär och köp Triphala, spiskummin, kardemumma, fänkålsfrön, rabarber rot och ingefära. Du kan hitta dessa örter i te eller komplettera former.

Tvätta kolon ren genom att dricka mycket vatten på en daglig basis. Vatten hjälper push mat och avfall genom matsmältningssystemet. Det stimulerar också produktionen av ett hormon som orsakar muskel rörelse i tarmarna. Få full nytta av ett vatten rengöra genom att dricka hälften av din kroppsvikt i gram vatten per dag.

Köparen Beware

Se upp för kolon-rengöra produkter som kostar mycket och göra anspråk på mirakulösa viktminskning. Dessa produkter är inte mer fördelaktigt än de lösningar som beskrivs ovan, och vissa kan vara rent ut sagt farligt. Enligt Dr Michael Picco från Mayo Clinic, i en artikel publicerad på klinikens hemsida, kan kolon rensningen kasta kroppens naturliga mekanismer ur balans och gör mer skada än nytta. Vissa OTC kolon rengöra kan orsaka uttorkning och öka din elektrolyter nivåer. Läs alltid ingredienser och undvik de som innehåller natriumfosfat. Alternativt kan du spara en massa pengar och uppnå samma resultat med hjälp av helt naturliga och komplettera renar som beskrivs ovan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.