alternativa lösningar för barn med ADHD

Enligt National Institute of Mental Health, minst 2 till 3 procent av barnen i USA har ADHD, eller Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder. Hittills finns det inget botemedel för ADHD, men det finns många mediciner tillgängliga för barn och rådgivning, enligt Mayo Clinic. Det finns också många alternativa lösningar-kost, motion, naturläkemedel och homeopatiska läkemedel har visat vissa lovande resultat i att minska många av de associerade beteendemönster

Tecken

Titta efter följande tecken om du tror att ditt barn kan ha ADHD: bristande koncentration, impulsivt beteende och olämpligt reaktioner. Var uppmärksam på ditt barns förmåga att minnas saker, språkkunskaper och motorik. Enligt Mayo Clinic, många barn med ADHD lider av låg självkänsla och dålig prestanda i en skolmiljö.

Diet

Ge barnen en kost rik på protein, producera och fullkornsprodukter. Enligt Dr Benjamin Feingold, en barnläkare och allergolog på Kaiser Permanente Medical Center i San Francisco, ta bort alla tillsatser, mat färgämnen och konserveringsmedel från ditt barns kost kan eliminera många av symtomen vid hennes ADHD. Var uppmärksam på eventuella födoämnesallergier-vete, ägg och mjölk är ofta skyldiga, enligt Mayo Clinic. Ta en i taget från ditt barns kost för att se om problemet är med dessa livsmedel. Begränsa eller eliminera socker och koffein, vilket möjligen kan skapa hyperaktivitet.

Örter

Ge ditt barn kryddor kan vara användbart vid behandling många symtom vid ADHD. Kamomillte är en ört som är en relaxerande och kunde ha en lugnande effekt på ditt barn. Skullcap är en ört som lugnar barnets sinne, enligt hemsidan Herbs2000. com. Aktuell gnuggar gjorda av rosmarin, salvia och lavendel blandat med 2 msk. olivolja kan vara mycket lugnande när den gnids på fötter och ryggrad innan läggdags.

Homeopatiska Rättsmedel

Anacardium kan användas för hyperaktivitet och för barn som har lågt självförtroende. Prova Hyoscyamus när ditt barn är otrevlig och ständigt visa upp för uppmärksamhet. Stramonium är en annan homeopatiskt medel du kan använda om ditt barn ofta känns rädda.

Motion

Dr John Ratey, docent i klinisk psykiatri vid Harvard Medical School anser motion ofta kan eliminera behovet av medicin i många barn med ADHD. Gå med dina barn i fysiska aktiviteter inomhus och utomhus. Håll träningsbollar, hoppa rep och fri väger bekvämt. Gå ut och spela boll, cyklar, åk åka inlines och ta promenader.

Prognos

En diagnosen ADHD för ditt barn kan vara en skrämmande ögonblick i ditt liv. Du kan göra livsstilsförändringar och experimentera med kostförändringar och örter, uppmuntra motion och prova homeopatiska lösningar-dessa kan minska eller eliminera många av de beteenden svårigheter barnet upplever. Enligt Mayo Clinic, kan behandling för ADHD göra en skillnad, och ditt barn kan växa upp till vara lycklig och produktiv medlem av samhället.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.