band för att hjälpa att sluta röka

Att sluta röka är ofta som en av de svåraste saker en människa kan göra. Till skillnad från illegala droger, med vilken lätthet en person beroende av nikotin kan få cigaretter gör sluta desto svårare. Avsluta ett personligt beslut som testar gränserna för din vilja. Det finns band tillgängliga som kan hjälpa dig i detta utmanande arbete. Du kan lyssna på dem hemma, i bilen eller när du bara ute

Allen Carr's "Det enkla sättet att. Sluta röka "

Allen Carr's filosofi att sluta är att hjälpa lyssnaren att förstå naturen av hans missbruk. Hans huvudpoäng är att "befrielse" kände från en cigarett är samma känsla ickerökarna har alla gånger. Han har hävdat att viljestyrka är inte nödvändigt att sluta röka, eftersom när du inser att du faktiskt inte vill röka, behöver du inte kräver någon kommer att göra detta.

Belleruth Naparstek's "en meditation för att hjälpa dig att sluta röka "

Belleruth Naparstek sysselsätter vad hon kallar" styrd bildspråk "för att hjälpa lyssnare sluta röka. Detta, hävdar hon, är en kroppslig funktion-inte bara en mental aktivitet. Lyssnare måste fokusera hela sinne, kropp, emotionella bas och sinnen på en bild som hjälper till att leda till en önskad mål. I detta fall att målet är att sluta cigaretter.

Bob och Deirdre Griswald's "Sluta röka automatiskt"

"Sluta röka automatiskt" är en samling av korta segment som hjälper dig att hantera suget och rita på din inre önskan att sluta röka. I huvudsak är varje segment booster skott av stöd till dem som har att göra med fortsatt cravings och känslor av hjälplöshet i händerna på missbruk. Detta är mer rekommenderas för dem som redan har börjat att sluta och behöver lite stöd längs den hårda vägen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.