hem rättsmedel för långsam hjärtrytm

Den vanligaste orsaken till någon kanske vill dämpa sin puls ner beror på att de lider av hjärtklappning eller ett skenande hjärta. När ett hjärtslag blir mer än 100 slag per minut, kallas det takykardi och indikerar problem. Ventrikulär takykardi kan vara dödlig om den inte behandlas av medicinsk personal, så hjärtklappning och takykardi eller bör diagnostiseras av en läkare innan du försöker huskurer

Slow Down

Om ditt hjärta precis börjat racing, detta är kroppens sätt att tala om är det dags att sakta ner. Stoppa vad du gör, sitta ner, ta djupa andetag, visualisera något lugn och fridfull, och gör vad du kan för att få din puls ner. Ofta bara tar en paus och ta ett andetag är allt som behövs för att rätta till problemet.

Iskalla vattnet

I naturen, havslevande däggdjur såsom sälar, dyka i iskallt vatten som medför deras hjärtfrekvens för att automatiskt bromsa nedåt. Det här är Moder Naturs sätt att hjälpa till att bevara hjärnan och hjärtat. För att dra fördel av detta, fylla en bassäng med iskallt vatten och sedan hålla andan och sätta ditt ansikte i det iskalla vattnet. Ibland kan detta saktar automatiskt din puls ned precis som den gör med havet däggdjur.

Eliminera stimulantia i din kost

stimulantia som kaffe, te, cola, och även choklad kan orsaka ditt hjärta att tävla på grund av koffeinhalten. Undanröja dessa och andra stimulantia från din kost kommer att se till att ditt hjärta slå kommer inte att tävla pga stimulerande konsumtion.

magnesium och kalium

Magnesium hjälper hjärtat att skapa rytmiska sammandragning och avslappning, vilket gör den idealisk för att hjälpa till att hålla hjärtmuskeln från att bli irriterad. Livsmedel som innehåller magnesium är nötter, kli, bönor och sojabönor.

Kalium är en annan mineral som faktiskt kan bromsa hjärtfrekvensen och hålla muskelfibrer från att bli irriterad. Livsmedel som innehåller kalium är frukt och grönsaker-bananer i synnerhet är en bra källa. Två viktiga fakta att tänka på är att människor med hög natrium diet, eller laxermedel överutnyttjandet kommer att vara kalium bristfällig.

Motion

Människor som är lämpliga tenderar att ha lägre vilopuls priser än människor som inte passar. Detta beror på att människor som är tjänliga få sina puls upp regelbundet och på grund av detta, pulsen naturligt går ner till en lägre vila takt. Så, är någon som utövar på regelbunden basis, och får sin puls upp kommer att ha mindre problem med hjärtklappning, och det kommer att vara lättare för dem att få sin puls ner när det börjar racing.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.