hur man bär en ankel Aircast

En fotled Aircast är ett stag som stöder en vrickning eller bryta av fotleden genom att linda runt det. En Aircast kan göra ankeln mer stabil genom att luftfickor som ger en buffert för skadan. Låt oss se hur du kan tillämpa en vrist Aircast om din skada

Använda en vrist Aircast


1
. .
Gå till din läkare och få en röntgen för att avgöra graden av din vrist skada. Om det är en vrickning, kommer din läkare att rekommendera förmodligen att du bär en ankel Aircast.
2.
Har själv limmat en vrist Aircast eller se om du kan prova några på en medicinsk leverans butik. Om Aircast är för ett barn, finns det också barn format.
3.
Sätt en strumpa, som en tunga absorberande strumpa för att minska svett på foten.

4.
Lyft remmen eller stigbygeln av Aircast under hålfoten. Remmen på hälen har en rundad kant och bör bekvämt placerade på hälen. Placera stigbygeln mellan bollen och hälen på foten.
5.
Ta sidorna av Aircast upp på sidan av varje fotled.
6.
in röret i fotleden vrickning kit och pump lampan att blåsa upp Aircast. Majoriteten av Aircasts komma med redan uppblåsta celler och behöver inte någon ytterligare inflation. Inte overinflate sidorna av Aircast, eftersom det kan påverka nivån på stödet och kompromisser helande.
7.
Fäst Aircast, med början i botten, och säkra remmarna runt bygeln. Om din läkare vill att du ska ha extra stöd, linda bandage runt sidan av Aircast, så det ger stöd, men är inte smärtsam. Det är viktigt att undvika omslag bandaget för hårt för att undvika svullnad.
8.
Lossa på dina skosnören och sätt foten i skon. Iklädd en sko kan erbjuda extra stöd. Pressa sidor av fotleden Aircast tillsammans och justera remmarna eller stöd som behövs, så det är bekvämt för din ankel. Om du inte kan bära vikt på din fotled, bör du undvika att lägga en sko på och använda kryckor för att stödja eller skydda ankeln från la skada.

Tips och varningar


 • Tvätta fotled och fot för att undvika dålig lukt från att utveckla och minska svettning.
 • Se till att du köper rätten stödbandage som de gör kommer i vänster-och höger på foten hängslen
 • Använd endast Aircast under din läkares överinseende efter att du har haft röntgen och en grundlig undersökning.
 • Undvik att ankeln Aircast direkt på huden eftersom det kan orsaka blåsor på hälen och vristen.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.