hur man kör med ischias

Ischiasnerven smärta kan vara ett försvagande tillstånd, och ibland köra ännu kortare perioder kan orsaka att din ischias att handla upp. Många människor lever ett relativt normalt liv, trots ischias, anställa speciella tekniker för att minska smärtan. Det finns ett antal saker du kan göra för att förbättra och minska smärtan av ischias när du kör
1
Stretch ordentligt innan du sätter i bilen. Det finns ett antal föreskrivna sträckor för patienter med ischias som kan hjälpa lossa belastningen på muskler och rygg. Utföra sträckor innan du kör bil kan minska smärta som orsakas från sittande.
2.
Ta regelbundna pauser för att gå runt och utöva dina muskler om du planerar en lång sträcka bilresan. Du kan behöva planera stannar ofta och lämnar tidigare än normalt, men ge dig själv en paus från sittande ställning och benrörelser krävs för att driva ett fordon kommer att minska smärtan.
3.
Minska mängden stress du uthärda under körning genom att lyssna på lugnande musik och avkopplande själv. Körning är en stressig aktivitet och oönskad stress kommer att leda till att du spänner musklerna i kroppen, vilket kan aktivera smärta i ischiasnerven.
4.
Använd bärbar värmedyna och Ryggmassagedynan . Tillhandahåller värme-och massage på ryggen när du kör hjälper dig att slappna av musklerna och minska smärtan.
5.
Undvik sittande med något i din bakfickor, till exempel en plånbok eller mobiltelefon kanske att påverka din hållning.
6.
Använd en drivande kil för att hjälpa dig att behålla din hållning när du kör. Många av oss tenderar att sloka och försöka slappna av under körning, vilket potentiellt kan skapa ryggbesvär och spänningar. En drivande kil kan hålla dig sitter ordentligt.
7.
Dela köra med en annan förare om du planerar en lång sträcka bil resa eller pendla till jobbet.

Tips och varningar


 • Ta inte några mediciner mot smärta som kan bidra till trötthet innan framför ett motorfordon.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.