hur man undviker Parkinsons

Parkinsons sjukdom drabbar när nervceller i hjärnan skadas. Det försämrar produktionen av dopamin, som hjälpmedel som kan fungera som kroppens muskler och rörelse. Skakningar och problem med balansen är symtom på Parkinsons. Den nationella Parkinson Stiftelsen anger att de flesta fall drabba människor över 65 år, och 60. 000 uppskattade nya fall diagnostiseras årligen i USA. Även om ingen bot finns, det finns saker du kan göra för att hindra sjukdomen från att landa i permanent.

Förebyggande


1.
Ta anti-inflammatoriska läkemedel. En studie som finansierades delvis av Michael J. Fox Foundation for Parkinson forskning och offentliggjordes i oktober 2005 frågan om "Annals of Neurology" uppgav att ta 200 av ibuprofen mg dagligen minskade risken för Parkison's. Enligt hopeDIGEST webbplats är Parkison är ett resultat av en inflammatorisk process, och anti-inflammatorisk medicin kan hindra inflammation och bromsa sjukdomen hos vissa patienter.
2.
Håll kolesterolnivå under kontroll. En studie som publicerades i maj 2008 frågan om "Neurology" rapporterar att en hög kolesterolnivå kan utlösa Parkinsons. Upprätthålla en hälsosam kost och motion för att hålla din kolesterolnivå i schack.
3.
Ta kosttillskott. Tillskott är effektiva i kampen mot neurodegenerativa sjukdomar som Parkinsons och Alzheimers sjukdom, enligt en studie som publiceras i April 18, 2006, frågan om "The Annals of läkemedelsbehandling. "Den förebyggande hälsa Guide hemsida säger att ta antioxidanter coenzym Q kan förbättra din hjärna hälsa för sjukdomar som Parkinsons och Alzheimers sjukdom. Vitamin E och fisk tillskott olja kan också främja en sund hjärnaktivitet.

Tips och varningar


 • Skydda dina hjärnceller är viktigt eftersom hjärnceller inte regenerera som andra celler i kroppen.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.