mucinex säkerhet hos äldre

Mucinex är en populär drog som hjälper till med hosta och trafikstockningar genom att lossa upp bröstet och halsen. Mucinex anses mycket säker, men alla effekter det kan få är mer farliga hos äldre

Dåsighet

Mucinex ibland orsakar dåsighet eller yrsel. Dessa effekter kan vara svårare hos äldre och förvärras av alkohol och andra läkemedel.

Diet

Om en äldre person har en kost låg i fenylalanin, är det bäst att först konsultera en läkare innan intag Mucinex. Mucinex innehåller tillräckligt mycket fenylalanin att detta potentiellt kan orsaka problem.

Varning

grund av den ökade effekten av Mucinex på de äldre, är det bäst för alla äldre person tar det att vara mycket försiktig och övervaka läkemedlets effekter.

Tester

Mucinex kan störa vissa laboratorietester och deras resultat, så det är bäst för en äldre person som genomgår tester ofta att först konsultera en läkare innan du tar drogen.

Dosering

Mucinex bör aldrig tas i doser större än de som föreslås på drogen förpackning. Om överbelastning kvarstår, bör en äldre person att kontakta en läkare i stället för intag av mer Mucinex och ökar risken för biverkningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.