naturläkemedel för muskelspasmer

Böjning, vridning, kan lyfta --- varje förflyttning generera en muskelkramp. Många spasmer är tillfälliga och smärtan avtar snabbt, men ibland mer allvarliga spasmer kräva behandling. Det finns många mediciner, både receptbelagda och receptfria, som antingen bidra till att lindra smärta eller förmå upphandlande muskeln att slappna av. Frekvent användning av anti-inflammatoriska läkemedel eller relaxers muskel är skadligt för lever och njure, men det finns många örter som säkert lindra muskelkramp utan att skada organen.

Boswellia, serrata och Capsaicin

Chopra Center Herbal Handbook rekommenderar Boswellia serrata för muskelspasmer eftersom farmakologiska studier har visat sin smärtstillande och antiinflammatoriska egenskaper. Boswellia serrata kommer från ett träd som hör hemma i bergiga skogar i Indien. En gummy utdrag ur trädets bark ger Boswellia eterisk olja. Leta efter Boswellia i en aktuell kräm för att behandla en muskelkramp. Du kan också hitta Boswellia grädde med capsaicin. Capsaicin, en ingrediens som härrör från chilipeppar, är en naturlig smärtstillande. Studier har visat att capsaicin minskar överföringen av smärtsamma impulser. Gnid grädde flera gånger dagligen i de drabbade musklerna.

Svart Cohosh

Silverax är en ört som tillhör smörblomma familjen och är hemma i östra lövskogar i norra amerikanska. Rötterna av silverax anläggningen bära läkande egenskaper. American Indian healers har länge använt örten för behandling av kvinnofrågor och led-och muskelvärk. Enligt Stanley W. Beyrle, ett naturläkemedel läkare vid Kansas Clinic av traditionell medicin i Wichita, Kansas, antispasmolytika effekten av silverax är omedelbar. Han rekommenderar rutinmässigt det till sina patienter som har skadat ryggen, muskelkramper och stammar, och artros smärta. Silverax finns i tabletter, kapslar eller utdraget form. Det Chopra Center Herbal handbok föreslår en dos om två tabletter och 40 droppar av flytande extrakt två gånger dagligen. Undvik att använda silverax om du är gravid eller ammar. Silverax kan orsaka magproblem.

Rosmarin, kamomill och lavendel

Healers i århundraden har använt lavendel, rosmarin och kamomill för att minska spänningarna och få lugn. Massageolja tillverkad av Dessa örter kan hjälpa till att lindra ett värkande kramp. För att förbereda olja, blanda tre droppar rosmarin och kamomill med åtta droppar lavendel i en bas av mandelolja. Massera smälter in i kramp, eller om du inte kan nå området, har någon tillämpa den för dig.

En annan åtgärd med rosmarin är ett grötomslag gjort med torkad rosmarin och några droppar vatten. Applicera rosmarin grötomslag av muskelkramp. Du kan täcka poulticed området med en kompress och lämnar grötomslag på i flera timmar. Placera en varm värmedyna över gasbinda i 10 till 15 minuter skulle underlätta grötomslag effektivitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.