växtbaserade tillägg för att bekämpa lägga

Attention Deficit Disorder (ADD) är den vanligaste diagnostiserade syndrom bland amerikanska barn, med 4,5 miljoner barn diagnostiseras i USA och med 2006, enligt Centers for Disease Control and Prevention. De flesta barn med ADHD inte växer ifrån det inte, som man tidigare trott. Symtomen omfattar oförmågan att fokusera, dålig, koncentrationssvårigheter, impulsivitet och hyperaktivitet. Utan behandling kan lägga störa lärande, skolprestationer, arbetsprestation och relationer.

naturläkemedel

Behandling av ADD oftast innefattar en kombination av medicinering och beteendeterapi. . Ört kan också användas för att reducera ADD symtom, särskilt för mild till måttlig fall. Växtbaserade behandlingar kan vara ett bra första-strategi behandling, en som kan hjälpa till att avgöra om medicinering verkligen är nödvändigt. Både medicin och örter kommer att vara mest effektiv när den används i kombination med andra naturliga terapier, t. ex. förbättrad kost, beteendeförändring, motion och träning i organisatoriska färdigheter.

stimulera Örter

Dr Robert A. Schulman rekommenderar ginkgo biloba och ginseng för att förbättra minnet och koncentrationen för de med ADD eller ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Dessa örter-allmänt tillgänglig i naturlig mat butiker, affärer vitamin-och droghandel-verkar för att förbättra hjärnans funktion genom att öka blodflödet. Ökat blodflöde innebär större leverans av syre och näringsämnen till hjärnan. Ginseng har dock också visat att sänka blodsockret, vilket kan öka intensiteten i ADD symptom. Om du väljer att prova ginseng, se till att ditt barn äter regelbundet och konsekvent för att hjälpa till att stabilisera blodsockret.

Lugnande Örter

Lugnande örter kan också vara till hjälp vid behandling av ADD. Hyperaktivitet, även utan hyperaktivitet komponent, ofta orsakar ångest. Ångest kan avleda ditt barns mentala energi, begränsa mängden av hjärnans makt han kan ägna åt en utmanande uppgift. Dr Linda B. White rekommenderar ört kava-kava för behandling av ADD-relaterade ångest. Kava-Kava är en av de få lugnande örter som minskar ångest utan att orsaka psykisk fogginess eller trötthet. Det är allmänt tillgänglig i te och tinktur form. Om ditt barns ADD symtom är hyperaktivitet, kan han ha möjlighet att tolerera en starkare lugnande ört, till exempel vänderot, under dagen. Valeriana kan också vara användbart som en sömn stöd om hyperaktivitet och ångest tenderar att avbryta sova. Tillräcklig sömn är avgörande för att optimal hjärnfunktion. Oroligare sömn och frekvent sena nätter kommer sannolikt förvärra symtomen av ADD.

Andra överväganden

Många naturliga vårdpersonal rekommenderar vitamin-, mineral och andra näringsämnen kosttillskott för att bekämpa symptomen på ADD. Dr Robert Schulman rekommenderar magnesium (en vanlig brist som kan orsaka ouppmärksamhet), B-vitaminer (för att hjälpa syntetisera signalsubstanser i hjärnan och att hjälpa hjärnan att usee kolhydrater för energi), C-vitamin (som hjälper signalsubstans i hjärnan), Spirulina (en näringsrik alger finns i piller, pulver och några drinkar hälsa) och omega-3 fettsyror (för att öka signalsubstans i hjärnan). Alltid ge ditt barn vitaminer med mat och aldrig på fastande mage för optimal absorptionen av näringsämnen och för att undvika magbesvär. Om ditt barns ADD gör komma ihåg att ta piller svårt, se till att hålla dem i ett högt synlig plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.