vad är behandling för nariga läppar hos spädbarn?

Din lilla spädbarnet har nariga läppar, och du är i en frenesi att få dem hela igen. Inte oroa, det finns några beprövade, snabba eld lösningar som är billiga och lätta att tillämpa

låta naturen Arbete

Ditt barn har nariga eller spruckna läppar, och du behöver en snabb lösning. Det finns ingen anledning att rusa till doktorn, det finns några bra huskurer. Men innan något till din lilla mun, kanske du vill vänta ett par dagar för att låta dem läka naturligt. Om de är fortfarande knäckt (eller om du inte kan vänta) finns det flera möjliga behandlingar.

Vaselin, lanolin och olivolja

försiktigt på vaselin för att ditt barn läppar. Vaseline har funnits så länge det har en anledning, att det är ett effektivt hud fuktighetskräm och är barnläkare rekommenderar. En alternativ lösning är lanolin. Medan Mothering. com hemsida nämner det onda i lanolin, det är en produkt behandling av val för vissa mammor när det gäller spruckna och nariga läppar. Slutligen kommer en klick olivolja hålla läpparna fuktiga medan naturen läker dem.

förändra klimatet och Diet

Det kan finnas klimatiska eller kostfaktorer bidrar till ditt barns nariga läppar. Dessa inkluderar överdriven exponering för solljus, extremt torr eller kall luft, allergiska reaktioner på munvatten och tandkräm, sura livsmedel, allergier, och eventuellt även uttorkning. Slutligen, om symptomen kvarstår eller du fruktar uttorkning kan vara ansvariga, ring din barnläkare. Hon kan rekommendera ett hem luftfuktare eller testa barn för allergier, men troligen är det inte så allvarligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.