Varför koffein huvudvärk orsaka migrän?

Koffein utlöser migrän på två sätt. Vissa människor har migrän starta efter de konsumerar någon mat, dryck eller smärtstillande medel med koffein i den. Andra får migrän när deras kroppar inte får tillräckligt med koffein

Funktion

Enligt universitetet i Berkeley, inte koffein inte direkt orsaka migrän. Men verkar kvitta kemiska reaktioner i hjärnan som kan leda till migrän för vissa människor föds med en förkärlek för huvudvärk.

Identifiering

The National Huvudvärk stiftelsen rekommenderar att personer med migrän att göra en dagbok för att avgöra om koffein är orsaken. Om människor botas genom att konsumera koffein, då de får rebound migrän

Rebound

Enligt Migrän For Dummies (Diane Stafford och Jennifer Shoquist, MD, 2003). , Koffein rebound migrän är när en person skär ned på koffein och kroppen skickar en migrän för att göra den person som konsumerar mer koffein.

Komplikationer

I en intervju på National Public Radio, säger Dr David Buchholtz att koffein enbart kan vara en bidragande och inte enda orsaken till att utlösa ett migränanfall. En person kan behöva ha flera triggers hända, inklusive tidskrävande eller hoppa koffein, för en attack för att börja.

Spekulationer

Ingen vet den exakta orsaken till migrän. Men många över disk smärtstillande medel mot huvudvärk innehåller koffein, som kan lägga till frekvensen av individens migrän.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.