hur man kontrollerar vägglöss

Vägglöss är platta, runda, bruna löss att invadera hotell och bostäder, och gömmer sig i sprickor och skrevor. Enligt University of Minnesota Extension, de går under jorden och sova under dagen och kommer ut på natten. De kan vara svåra att bli av med och livnär sig på blod, antingen från människor eller djur. För att se om du har en infektion hos säng ber, det är rekommenderat att du kontrollerar i madrassen, madrasser och lakan i sovrummet. De kan också samlas i vardagsrum, badrum och tvättstuga. Om du ser en mörka fläckar på bladen som liknar blod, det är en bra indikation vägglöss är närvarande

hur man styr Vägglöss


1.
Kontrollera din madrass för hål eller revor. Gör det själv skadedjurskontroll säger vägglöss kan gömma sig i din madrass och lägga ägg. Om du hittar hål eller tårar, det är rekommenderat att du bli av med din madrass och ersätta det med ett nytt.
2.
Behandla madrass med insektsmedel. Crack Fog III Phenothrin, Tempo Ultra SC och Eco PCO DX Undantagna damm är alla rekommenderade av Gör det själv skadedjurskontroll.
3.
Spray night stand, klänningar, soffor och stolar med en insekticid. Du kan använda samma spray du använt på madrassen.
4.
Spray med insektsmedel alla andra områden där du har sett eller misstänker vägglöss kan gömma sig.
5.
Vakuum sprickor och springor med dammsugare.

tips och varningar


 • Om du har en dålig angrepp föreslår University of Minnesota att anlita en professionell skadedjursbekämpning företag om hjälp. Det rekommenderas att du har granskat alla begagnade möbler, inklusive sängar, soffor och stolar, för vägglöss innan arbetet börjar i hemmet.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.