nypon olja ärr avlägsnande

Nypon olja är ett utdrag ur frön från nypon, steg bär-liknande frukt av anläggningen. Det är känt för dess positiva effekter på hälsan och förnyelse av huden. Det tränger också in djupt skikt i huden, vilket gör den till en utmärkt fuktighetskräm. Av denna anledning nypon olja används ofta i kosmetika och regelbundet föreskrivs av kosmetiska kirurger efter operation. En av olja största fördelar är dess förmåga att förbättra villkoren för huden märkta av acne, kirurgi, bristningar och skador.

Minska Scars

Det finns många olika tekniker för att minska synligheten av ärr, inklusive kirurgi, tryck-kläder, och användningen av injicerade steroider eller silikon fyllmedel. Nypon olja är en enkel, billig, icke-invasiv metod för att minska fula ärr. Den innehåller en mängd näringsämnen som visat sig välgörande för huden, som oljesyra, linolsyra och linolensyra fettsyror, tretinoin, ett derivat av vitamin A, och vitamin E. Vitamin A och vitamin E är kända för sina antioxiderande egenskaper, vilket är avgörande för att skydda hudceller från UV-ljus, föroreningar, effekter av dålig kost, och andra element som ger cell-skadliga fria radikaler. Dessa näringsämnen som finns i nypon olja kan regenerera huden och hjälpa till att återuppbygga hudens struktur. Nypon olja har visat sig minska uppkomsten av defekter i skalet såsom ärr, till den punkt där de praktiskt taget försvinna. Men framgång med nypon olja kan variera beroende på ålder ärr, sitt läge, hudfärg och typ och ålder på personen.

Ansökan

Gå bara till närmaste apotek eller hälsa butik för att köpa några nypon olja. Kontrollera etiketten noga, eftersom vissa så kallade olja är helt enkelt doftande vegetabilisk olja eller liten mängd nypon olja blandas med andra billigare oljor. Med hjälp av fingrarna, applicera ett par droppar till ärrade området två gånger om dagen, varje dag. Massera försiktigt med fingrarna för att hjälpa till att bryta med ärrvävnad och främja starka blodcirkulationen. Känn dig fri att använda olja så länge du vill, eftersom det inte finns någon risk för överutnyttjande när de används externt. Nypon olja används ofta löpande för allmän hudens hälsa och som en anti-aging åtgärd.

Nypon olja kan användas på gamla eller nya ärr. Det kan även appliceras direkt efter läkningsprocessen för brännskador och andra sår för att förhindra ärrbildning. Ytterligare fördelar är förbättrad hudton och färg, och ökningen av hudens elasticitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.