smärtlindring för bursit i knäleden

Bursit uppstår när Bursa, som säckar inne i lederna, blir inflammerad. Bursa bidra till att mildra det gemensamma. Repetitiva rörelser och tryck på det gemensamma kan orsaka Bursa att bli inflammerad och smärtsam. Det gemensamma kommer att läka med vila och höjd, men smärtlindring är en omedelbar oro tills Bursa har läkt

värme och is

Håll knä höga och växlar mellan värme och isen behandling. Dessa två behandlingar kommer att minska inflammation och smärta som resultat. Ledvärk är ofta stel, och behandla med värme och is kommer att bidra till att mjuka upp det gemensamma. Använd en värmedyna och istillbehör att alternera din behandling.
När inflammationen minskar, börjar att stärka benmusklerna runt leden för att ge stöd och förhindra ett nytt angrepp av bursit.

smärtstillande

Använd over-the-counter icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID) såsom Alvedon och Motrin att minska inflammation och smärta vid bursit. Dessa läkemedel är mycket effektiva för måttlig bursit smärta. När smärtan är svår, be din läkare om receptbelagda styrka antiinflammatoriska mediciner att hantera smärtan. Dessa läkemedel kan göra det möjligt för dig att återfå rörelse i ditt knä. Var försiktig när du använder dessa läkemedel under lång tid. Långvarig användning av NSAID kan öka risken för hjärtinfarkt och blödning i magen.

Kortikosteroider

Kortikosteroider kan erbjuda smärtlindring när andra metoder misslyckas. Fråga efter denna behandling när du inte upplever smärtlindring med NSAID eller värme och is behandling. Kortikosteroider är vanligtvis reserverad för dem som inte har möjlighet att minska inflammation genom andra metoder.

Alternativa lösningar

Din smärta kan lindras med alternativ medicin behandlingar. Akupunktur kan användas med eller utan örter att behandla bursit i knä smärta. Alltid diskutera din användning av alternativ medicin praxis med din läkare innan du påbörjar någon behandling som använder örter.
Akupunktur och naturläkemedel erbjuda lindring från smärta genom att minska inflammation i knäleden. Växtbaserade Plåstren är pastor gjorda av medicinalväxter och tillämpas på det drabbade området. Det har inte varit tillräckligt studie om användningen av örter för att behandla knä bursit.
Använd alternativ medicin som en kompletterande behandling till rättsmedel du får från din läkare.

Kirurgi

Kirurgi för bursit är mycket sällsynt. Förfarandet innebär att ta bort Bursa från knäleden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.