stelkramp hem avhjälpa

Stelkramp är orsakade av bakterier som kallas Clostridium tetani som annars är känd som stelkramp. Om den inte behandlas en person kommer att uppleva inte bara en stel käken, men svåra kramper och kanske även död. En person kan utsättas för stelkramp genom nedskärningar eller sår på grund av bakterier eller smittat jord och även om det finns ett vaccin för det, det finns fortfarande fall som inträffar i Nordamerika och många länder över hela världen. För de som blir sjuka med tetanus finns medicinska behandlingar, men det finns huskurer också.

kinesisk örtmedicin

Det finns några olika lösningar som används av kinesiska örter för att bota stelkramp. Detta avsnitt kommer att omfatta två viktigaste. Den första är Arisaema som i vissa kombinationer används för att stärka immunförsvaret. Den används också för muskelspasmer och är i allmänhet tas med en annan form av behandling.

Denna nästa avhjälpa använder en handfull av olika örter som du kan kan hitta på hälsokostaffär. Du behöver 30 gram jord Cicada Slough, 6 gram Arisaema Tuber, 6 gram Gatrodia Tuber, 7 till 9 stycken Scorpion, och motsvarande 7 till 9 stycken Sick Silkworm i pulverform. Ta hälften av denna formel efter frukost och en halv efter lunch. Du bör ta 1,5 gram cinnober pulver med gula vin innan du gör detta och stelkramp kommer att bli botade inom tre dagar. Det är mer effektivt på högre nivåer av svettning.

Nordamerikanska Rättsmedel

Det finns också några åtgärder som är vanligare i Nordamerika. En av dem innehåller värma upp en liten mängd "terpentinolja" och hälla det direkt på det drabbade området. Du kommer verkligen känna lättnad i 60 sekunder eller mindre.

Denna nästa man tar ett par extra ingredienserna som du hittar på hälsokostaffär. Du behöver ett uns av pulveriserat lobelia utsäde, 2 oz. cayennepeppar, och hälften en pint tinktur av myrra (även känd som varm droppar). Lägg dessa tre ingredienser i en flaska och skaka den väl. Häll en liten mängd i mellan kinden och tungan. Spasmer kommer att lugnas så snart kontakt sker. Ta den här när spasmer start och även dricka Pennyroyal Tea. Denna metod kommer också att orsaka extrem svettning som är bra för att befria kroppen från gifter.

Andra naturläkemedel

finns ytterligare två örter som används för att behandla stelkramp. Den första är False White Teak som blandas med vatten till en växtbaserade dricka. Detta bör göras två gånger om dagen i fem dagar. Det andra är Blue Ginger och Galangal rotstocken med vatten. Detta bör tas tre gånger om dagen i en vecka. Varken om dessa har några vanliga biverkningar och båda är mycket effektiva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.