orsakerna till trötthet och muskelvärk

Muskelvärk kan vara orsaken till många saker, men muskelsmärta som orsakas av trötthet beror sannolikt på att under arbetslivets musklerna. När muskler genomgår intensiv fysisk aktivitet, är trötthet det nästan alltid efterdyningarna

Orsak

Muskler tår när de utövas och återuppbygga sig själva efteråt. Kroppen har att fokusera på återuppbyggnaden av muskler och leder mer energi till området ungefär som när du är sjuk, har din kropp att bekämpa bakterier och du upplever trötthet på grund av feber.

Overexercising

När man arbetar ute, bör du aldrig gå förbi den punkt när du inte kan lyfta tre fjärdedelar av den vikt du normalt lyfta i början av din träning. Gå förbi den punkten tårar dina muskler till en grad som du kommer att känna trött för de närmaste dagarna.

Inaktivitet

Om du tränar efter en lång period av inaktivitet, kommer det kännas som en "chock" för att dina muskler , som blev vid att inte tränar. Kroppen måste anpassa sig på mycket kort tid av denna plötsliga förändring och du kommer att känna trötthet och muskelvärk på grund av det.

Bra Trötthet

Känsla öm är inte ett dåligt tecken, det betyder att du har gjort en effektiv träning. Om du känner öm till den grad att det gör ont att göra regelbundna dagliga aktiviteter, som är dåligt trötthet.

Kalcium

När du tränar, de kanaler kalcium läcka och tvinga musklerna att ingå avtal. Detta orsakar ömhet men inte i någon större utsträckning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.