hur du avgör om din läkare är behörig till plastikkirurgi

Vid beslut att ha kosmetisk kirurgi , se till att din läkare är kvalificerad att utföra proceduren du vill ha . Välj en tavla-certifierad plastikkirurg , och kom ihåg , om din läkare verkar mer intresserad av att tjäna pengar än han gör i att ta hand om dig , söka en andra åsikt
1 .
Prata med vänner och medarbetare som har haft samma förfarande du funderar . Lär dig vad de tyckte om eller inte tyckte om deras kirurger .
2 .
Fråga din husläkare som kirurg han skulle rekommendera till en familjemedlem .
3 .
Fråga sjuksköterskor som arbetar speciellt rum sjuksköterskor som arbetar med plastikkirurger vardagliga .
4 .
Ring sjukhusen i ditt område . Skaffa en förteckning över styrelse-certifierade plastikkirurger som har sjukhuset behörighet att utföra den särskilda behandling du är intresserad av .
5 .
Telefon plastikkirurgiska Information Service på ( 800 ) 635 -0635 , och lämna ditt namn , adress och behandling du är intresserad i. De kommer att skicka dig namnen på fem plastikkirurger i ditt område som utför detta förfarande.
6 .
förstå att om en plastikkirurg rekommenderas av ovanstående tjänster , kommer han eller hon vara certifierad av American Board of Plastic Surgery ( Abps ) och är medlem av de största plastikkirurgi specialitet organisation i USA
7 .
Välj en plastikkirurg som är certifierade av Abps , vilket tyder på att läkaren har minst fem års ytterligare utbildning som en person med hemvist kirurg , med en minst två år bott i plastikkirurgi , och har passerat en omfattande skriftlig och muntlig tentamen .
8 .
till Internet och surfa plastikkirurger " webbplatser . Se vad olika läkare kan erbjuda och vilka typer av förfaranden som de genomför.
9 .
Välj ut vad du vill , och inte gillar . När du träffar med din plastikkirurg , diskutera några av de för-och nackdelar du upptäckt på nätet .

tips och varningar


 • Tänk , det finns helgkurser i plastikkirurgi tillgängliga för nästan alla läkare , så välj din kirurg noggrant . De flesta , men inte alla , läkare är etiska .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.