hur du kontrollerar ditt öppen hjärtkirurgi rekord

Det viktigaste beslut när det gäller att ha öppen hjärtkirurgi är att välja din kirurg . Innan du väljer en kirurg , se till att kontrollera alla sina register och referenser . Här är hur
1 .
Se till att din kirurg har fått sin MD eller DO från ett ackrediterat School of Medicine och har klarat de nationella licensieringen granskning av ditt att utöva allmän medicin och kirurgi . De intyg av dessa referenser kommer att visas på din kirurg kontor vägg .
2 .
Kontrollera om din kirurg är styrelse-certifierad inom öppen hjärtkirurgi . Checklistor av styrelse-certifierade kirurger i den årliga katalogen som offentliggörs av ABMS ( American Board of Medical Specialties ) , som finns i många sjukhus, eller medicinsk-skolbibliotek . Du kan också ringa din lokala smittskyddsläkaren samhället för att bekräfta din kirurg specialitet kvalifikationer .
3 .
Se om din kirurg läggs bokstäverna FACS efter hans eller hennes namn. Bokstäverna FACS ( Fellow of American College of Surgeons ) kommer att säkerställa att din kirurg är styrelse-certifierade och medlem i ACS.
4 .
Kontrollera om din kirurg är godkänd att praktisera i ackrediterade sjukhus . Kontakta den gemensamma kommissionen om ackreditering av Healthcare Organizations ( JCAHO ) för att kontrollera uppgifterna.
5 .
Fråga om antalet öppna hjärtoperationer din kirurg har presterat i det förflutna , och hitta ut frekvensen av sådana operationer . Med specialiserade operationer , räknar uppleva det mesta .
6 .
Fråga oss om den framgångsrika av tidigare operationer som utförs av din kirurg . Du kan kontrollera detta rekord i sjukhus där operationerna utfördes .
7 .
veta något du kan om anseende din kirurg från familj och vänner . Fråga yttrandet andra kirurger i ditt område , om du vet något , att se till att din kirurg har ett gott rykte bland andra hälso- specialister .
8 .
Prata med några tidigare patienter av din kirurg att ta reda på om sina erfarenheter.

tips och varningar


 • beror inte enbart på annonser av kirurgen .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.