hur man hittar de bästa browlift kirurgen i ditt område

Inte alla kosmetiska kirurger har samma nivå av kunskap eller erfarenhet . Om du funderar på ett sådant förfarande som browlift kirurgi , måste du hitta den bästa kirurgen , eftersom du kommer att titta på deras arbete varje dag . Få bästa plastikkirurg staplar oddsen för lycka i ditt hörn innan du går under kniven
1 .
Montera en förteckning över plastikkirurger från rekommendationer från vänner och läkare. Du är inte fatta ett beslut ännu, bara att starta processen med en stor men ändå hanterbar grupp av val .
2 .
granska anteckningarna av dessa plastikkirurger . Kontrollera med den amerikanska styrelsen för medicinska specialiteter för information om varje läkare certifieringar
3 .
Kontrollera om närmare på statlig nivå . Kontakta statlig sjukvård styrelsen för varje browlift kirurger och upptäcka om eventuella disciplinåtgärder eller stämningar har riktats mot någon av de kosmetiska kirurger .
4 .
Eliminera någon av plastikkirurger på listan som inte har ombord certifiering eller har haft någon disciplinär åtgärd vidtas mot dem. De återstående kandidaterna är nu redo för rond två.
5 .
Utvärdera före och efter bilder av varje browlift kirurgens arbete . Välj kirurger med de bästa resultaten. Skär de andra ur leken .
6 .
Intervju återstående handfull kirurger . Notera hur deras personlighet och stil maskor med dig .
7 .
Välj kirurgen vars meriter , erfarenhet och skicklighet kombineras med en personlighet som är lätt att arbeta med . Detta kommer att bli den bästa plastikkirurg för dig .

tips och varningar


 • Se till att fråga hur mycket återhämtning tid var tillåtet innan efter skotten togs . Det är svårt att jämföra en efter skott tagit fem dagar efter en operation med en tagit fem veckor efter ingreppet .
 • Se om du kan schemalägga en personlig intervju med en plastikkirurg . Använd den här ansikte mot ansikte tid att få en starkare känsla av kirurgen personlighet och filosofi .
 • Inte forskar läkarens meritlista och som sysselsätter ett slumpmässigt teknik en spridning av urvalet är sannolikt att resultera i missnöje med den browlift förfarande . Ta din tid och få det rätt .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.