hur man hittar de bästa öppen hjärtkirurgi i ditt område

Att välja en öppen hjärtkirurgi är ett stort beslut . Kirurger skiljer i kvalitet , erfarenhet och tjänster , så välj din kirurg försiktigt och bara efter att ha gjort grundlig research . Här är några sätt att hitta de bästa kirurg i ditt område
1 .
Be dina vänner och släktingar om något hjärta kirurger de inte känner till i din stad eller i närheten . Fråga om deras erfarenheter , om någon, med dessa kirurger .
2 .
Be dina vänner och släktingar om de känner till lokala personer som har haft hjärtoperationer gjort tidigare , så kontakta dessa människor . Fråga dem om deras kirurger och erfarenheter .
3 .
Surf online för öppen hjärt- kirurger i ditt område , med nyckelorden " öppen hjärt- kirurg " och ditt område namn .
4 .

Leta efter lokala hjärta kirurger i gula sidorna och kontakta dem . Kolla in deras meriter , erfarenhet , framgångsrika , deltagande i forskning och utbildning, och patienttillfredsställelse.
5 .
Kontrollera ombord certifiering av någon kirurg du funderar .

6 .
fråga en annan lokala läkare du kanske vet för deras rekommendationer. Läkare är ofta väl informerade om framgång ( eller misslyckande) historier om operationer som händer i deras område . Ta reda på deras åsikt innan du väljer din kirurg .
7 .
Consult så många människor som du kan innan man beslutar om en kirurg .

tips och varningar


 • hitta information om sjukhus och kirurger . Om du bor i USA , har din operation på ett sjukhus som är ackrediterat av den gemensamma kommissionen om ackreditering av Healthcare Organizations ( JCAHO ) . JCAHO redovisas rikstäckande som en symbol för kvalitet , och det erkänner nästan 18. 000 vårdorganisationer och program på U. S.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.