hur du betalar för din bråck operation

Bråck kirurgi är ingen picknick . Får dock betala för bråck operation inte så illa som du kanske tror . Många försäkringsbolag täcker bråck kirurgi och förfarandet är mycket enkel . Många patienter behöver inte betala för en natt på sjukhuset , eftersom de är i stånd att lämna samma dag . Om den dagen kommer att du behöver det , här gör du för att betala för din bråck operation
1 .
Fråga ditt försäkringsbolag om det . Beroende på hur din bråck var utmätas och den typ av sjukförsäkring du har , är det troligt att de ska betala för vissa eller alla dina bråck operation . Du kan behöva få ett förhandsgodkännande innan du går under kniven för att du omfattas .
2 .
ut vad din försäkring täcker inte på ett kreditkort om du re gräns är tillräckligt hög. Om det behövs , men kan du ansöka alltid en extra kort .
3 .
få ett lån från din bank eller annan finansiell institution. Om din försäkring inte täcker bråck kirurgi , ta ut pengar och betala kontant sedan skiftet tillbaka den till din bank över tiden . Vissa företag erbjuder lån för att täcka operation och sjukvårdskostnader. Besök Capital One eller CitiFinancial för mer information ( se Resurser ) .
4 .
Samla pengar från ditt samhälle . Använd donationer från medlemmar i gemenskapen villig att hjälpa dig om din försäkring inte har kommit igenom eller om du är oförsäkrade .
5 .
Försök att få arbetstagarens ersättning . Om skadan hänt som ett resultat av arbetet kommer du att kvalificera antagligen för arbetstagarens ersättning . Arbetstagarens ersättning skall normalt betala alla dina medicinska räkningar om bråck är arbetsrelaterade .

tips och varningar


 • Om operation är inte omedelbart nödvändigt , försök att gång under en tid på året då du kommer att kunna betala för mer up front för att undvika räntor .
 • bråck operation kan ta dig ur ditt jobb i upp till 4 veckor beroende på din linje av sysselsättningen. Glöm inte att ta hänsyn till detta när man bedömer finanser bakom bråck operation .
 • Be din läkare eller sjukhuset för att lämna in begäran om förfarandet med alternativa språk om du avvisade första gången . Ibland kan försäkringsbolagen göras för att se hur behandla något nu kan spara pengar på lång sikt .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.