hur man hittar resurser bråck kirurgi

Bråck operation är nödvändig när ett bråck uppnår en viss svårighetsgrad . Denna klass av bråck kan uppstå i nästan alla segment av befolkningen , så det är troligt att du eller någon du känner så småningom kommer att påverkas av information kring bråck operation . Som med alla medicinska åtgärder , det är till patientens fördel att få så mycket information som möjligt , är så här hur man hittar resurser bråck operation
1 .
Tala med din primärvårdsläkare. Din primärvårdsläkare bör vara ditt första val för information . Ställ så många frågor som du kan om bråck kirurgi och återhämtning .
2 .
Skaffa en andra åsikt . De flesta läkare är bekväm med att hänvisa dig till en annan läkare om en andra åsikt är något du är intresserad
3 .
Prata med ditt försäkringsbolag . Kontakta ditt företag och se hur bråck kirurgi hanteras , så att du ekonomiskt kan förbereda (om nödvändigt ) för bråck operation .
4 .
Prata med andra patienter . Många människor har upplevt ( direkt eller indirekt) någon aspekt av bråck operation . Fråga vänner och familj om sina erfarenheter. Ta reda på hur lång återhämtning ägde och om de skulle göra någonting annorlunda om de hade att göra det igen .
5 .
Consult online-resurser . Bråck-Surgery. info , Hälsa A till Z och Yahoo hälsa är några av de webbplatser som har blivit ansedda resurser för både patienter och läkare som vill lära sig mer ( se Resurser ) .
6 .

Kontakta sjukhuset där du har operationen . Sjukhuset kommer vanligtvis att kontakta dig eller vem är med bråck operation dagen innan . De kommer ge dig information om hur man förbereder för kirurgi och vad som väntar .

tips och varningar


 • Oavsett om du övernattar på sjukhuset beror på din ålder , skick och den tid på dagen som operationen utförs .
 • Minimalinvasiv kan laparoskopisk bråck operation göras för vissa bråck , vilket ger en mindre ärr och kräver mindre återhämtningstid .
 • Avstå från tunga lyft eller motion omedelbart efter bråck operation för att minimera risken för återkommande bråck .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.