hur man vet riskerna med höftledsplastik

När du är orörlig och uppleva smärta från en dålig höft , är det lätt att bara vill ha en ny . Men det är inte så lätt som det låter . Det finns eviga resultat . Innan du gör ett beslut är det viktigt att känna till riskerna med höftledsplastik
1 .
Forskning möjliga komplikationer under en operation genom att besöka webbplatser som The höft och knä institutet ( se Resurser nedan) . Denna webbplats undersöker alla aspekter av höftledsplastik , inklusive allmänna kirurgiska risker som blödningskomplikationer , skador på inre organ och reaktion på anestesi .
2 .
Tala med din läkare om riskerna med operationen . Mycket sällan kan patienter kan utveckla lunginflammation när återhämta sig. Smärta kan också förekomma från snittet . Andra risker inkluderar blödningar , blodpropp och infektioner .
3 .
Diskutera andra risker med din kirurg , såsom den eventuella förekomsten av ben inlåning i mjukdelar kring höftleden. Dessa kan leda till en minskad rörlighet eller orsaka smärta i vilka en andra operation kan bli nödvändig.
4 .
Tala med en sjukgymnast för att förstå att det kan finnas en skillnad i längd i benen , som vanligtvis kan avhjälpas med en sko infoga . Din sjukgymnast kan också nämna oförmåga att delta i vissa ansträngande fritidsaktiviteter , som tennis eller löpning.
5 .
Prata med andra som har haft operation . De kan berätta att du ska vara medveten om en ökad risk för infektion . När falska delar finns i kroppen , är infektion vanligare och sprider sig lättare mellan delar av kroppen .

tips och varningar


 • Om fler än en gemensam behöver bytas ut , måste du kontakta din läkare för att bestämma den bästa för att de ska fyllas .
 • För att förhindra infektion , kan antibiotika bli nödvändig innan några invasiva medicinska tester eller metoder för resten av ditt liv .
 • uppluckring av konstgjord höft är det vanligaste problemet med långa sikt risken för höftledsplastik. Detta inträffar när vävnad växer mellan benet och dess artificiella fungerar .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.