Hur vet man är den bästa tiden att genomgå en operation bröstförminskning

Det finns många saker att tänka på när man beslutar att genomgå en operation bröstförminskning . Å ena sidan finns det många fördelar som kan komma från denna operation , men det finns också betydande hälsorisker . Innan du gör ditt beslut , är en sak du behöver tänka på den bästa tiden för dig att ha operationen . Detta kan bero på din hälsa , ålder , fysisk kondition och andra faktorer . Så här veta när är bästa tiden att genomgå en operation bröstförminskning
1 .
prata med andra. Din bästa källa för information kan vara andra som har opererats bröstförminskning . Om du känner någon som har genomgått kirurgi bröstförminskning , fråga dem när de valde att låta operationen och varför . Ta reda på vad de vet i fråga om att den bästa tiden för operation .
2 .
Göra en del forskning . Konsultera Internet och olika medicinska böcker för att lära sig om den bästa tiden att genomgå en operation bröstförminskning . Du kan använda en sökmotor som Google eller besöka Mayo Clinic webbplats . Du kommer att kunna hitta massor av information för de funderar på att ha en operation bröstreduktion .
3 .
Var uppmärksam på information om de risker som är förknippade med att ha operationen på vissa tider . I allmänhet är ålder inte en faktor vid operation bröstförminskning . Dock bör personer under 20 år anser väntar på att se till att deras bröst är fullt utvecklade . Det är också klokt att vänta med operation tills efter du är klar med barn och efter återbetalning av de stora medicinska problem .
4 .
Planera din bröstförminskning runt din menscykel . Det har gjorts studier som visar att den bästa tiden för en bröstförminskning är mellan den åttonde och den tjugonde dagen i din cykel , innan du blir premenstruella . Besök National Center for Biotechnology Information ( NCBI ) webbplatsen kan du läsa mer .
5 .
Diskutera timing med din kirurg . Kontakta din kirurg bröstförminskning och schemalägga en en -på-ett samråd . Passa på att be honom eller henne om frågor timing och de risker som är relaterade till väljer att ha kirurgi vid olika tidpunkter .
6 .
förstå risken . Eftersom bröstförminskning skapar risker och kan orsaka nya problem , är det viktigt att förstå hur vissa risker är endast avsåg tidpunkten för en bröstförminskning . Se om väntar på att få operationen senare kan minska riskerna.

tips och varningar


 • vara öppen och ärlig med din kirurg om din medicinska historia och varför du är söker kirurgi vid den tid du är .
 • Be andra när de fick operation bröstförminskning och om eventuella komplikationer som de lidit i samband med timing .
 • Låt aldrig själv att pressas in i en operation som du inte är 100 % redo för .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.