hur man kan hjälpa någon återhämta sig efter bröstförminskning

Bröstförminskning är en allvarlig operation och även om det kan vara många fördelar med att välja denna operation , finns det också betydande hälsorisker . De flesta risker kan minskas om rätt åtgärder vidtas efter operationen. Efter att ha någon att hjälpa dig efter en bröstförminskning kan göra ditt liv enklare . Här är hur man kan hjälpa någon återhämta sig efter en bröstförminskning
1 .
Läs mer om bröstförminskning recovery. The faktiska återhämtningstiden för bröstförminskning kan vara upp till sex månader. De första två till tre veckor , men är när din vän /älskade en kommer att behöva mest stöd . Det kommer att bli en del smärta , domningar och svullnad att personen måste ta itu med .
2 .
Förstå bröstförminskning komplikationer . Titta för patienten att visa tecken på ökad smärta , och hålla näsan öppen för alla udda lukt . Dessa är tecken på infektion och du ska få dem att en läkare omedelbart. Läs mer om komplikationer från bröstreduktioner online på Smart Bröstförminskning webbsida .
3 .
tillhandahåller transporter . Körning någon till och från bröstförminskning kan vara det mest användbara sak du kan göra . De flesta sjukhus låter inte en patient köra hem efter operationen , så antingen ger en skjuts hem dig själv eller ordna annan transport är ofta obligatoriska .
4 .
Förbered hemmet . Före operation , hjälpa patienten att förbereda sitt hem för återvinning som deras sinne är ofta upptagna med den kommande bröstförminskning . Fylla på is , tvättlappar , bekväma kläder , nöjen och nödnummer kontakt . Gör saker i deras hem lättillgängligt så att de inte behöver lyfta och sträcka .
5 .
Hjälp med sysslor . Efter en bröstförminskning , kan man inte några tunga lyft , sysslor eller annat arbete , som att laga mat . Hjälpa till med dessa aktiviteter kan vara en stor fördel .

tips och varningar


 • Gå till samråd med patienten så att läkaren eller sjuksköterskan kan berätta för dig vad du bör göra för att hjälpa till.
 • Förbered ett rum i hemmet för patientens tillfrisknande. Ett vardagsrum kan fungera bäst eftersom den har en tv , bekväm stol och närliggande telefon i en nödsituation .
 • flesta operationer kommer att kräva att patienten att sluta röka i god tid . När du är runt dem , se till att stödja deras sluta genom att avstå från att röka själv .
 • Fråga alltid patienten om de har några ovanliga medicinska tillstånd eller inte mår bra på dagarna fram till operationen och informera kirurgen .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.