hur man kan planera för bypass-operation

Planera för bypass är nyckeln till fred i sinnet och att en väl samordnad insats av patienten , vårdpersonal och vårdgivare lekman . Använd stegen nedan för att börja din planering
1 .
Gör din läkare den pivotala siffra i processen . När du och din läkare har beslutat att bypass-operation är nödvändig , börja diskutera operation planer och förberedelser . Engagera din vårdgivare i alla möten med läkare och kirurger också.
2 .
Hitta de bästa kirurg . Med din läkares hjälp och lite forskning på egen hand-genom professionell och patient rekommendationer , online-resurser och lokala program och stödgrupper-. hitta den bästa kirurgen att utföra bypass bör inte vara alltför svårt

3 .
Kontakta din kirurg . Skapa förtroende i förväg om kirurgi .
4 .
Schemalägg din operation . När du planerar din operation , även ihåg att du behöver schemalägga tester som måste utföras innan din operation . Också göra en generös och realistisk bedömning av återhämtning när samordna din arbetssituation.
5 .
När du har fått operationen och ytterligare tester planerat , diskutera med din kirurg eventuella försiktighetsåtgärder du behöver att ta före det kirurgiska ingreppet för att säkerställa framgång för förfarandet . Vissa försiktighetsåtgärder kan en ändring till en hälsosammare kost , stoppa vissa mediciner och sluta röka . Livsstilsförändringar görs i förväg av kirurgi kommer också att vara till hjälp i återhämtningen skede .
6 .
Vissa patienter känner sig mer bekväma när de väl har lärt sig processen för bypass-operation . I allmänhet :
-Kirurgi kan vara från 3 till 6 timmar
-Den typiska kirurgi använder en kista snitt att öppna bröstkorgen för att komma åt hjärtat .
-En hjärt-lung- maskinen kommer att användas för att ta över funktionerna av hjärta och lungor , medan läkaren är igång
-. Medan ditt hjärta stoppas , kirurgen använder sedan ympkvistar blodkärl från andra artärer och vener för att leda blodet runt blockerad artär till hjärtat för att säkerställa korrekt blodflödet .
-Efter ympkvistar är klara , ditt hjärta kommer då att startas om , kommer hjärta och lungor maskinen kopplas bort och bröst snitt kommer att vara stängd

tips och varningar

.
 • Tester före det kirurgiska ingreppet innebära blodprover och olika röntgen inklusive lungröntgen .
 • Varje persons återhämtning från kirurgi är olika så se till att tilldela tillräckligt med återhämtningstid , särskilt från arbete , eller du kan hamna på sjukhuset .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.