Hur får man en gastric bypass samråd

Gastric bypass är allvarliga saker . Patienter som genomgår en lyckad operation fortfarande kommer att möta enorma stress , smärta och livslångt grundläggande förändringar i alla sina rutiner . Dem vars operation är inte helt lyckat kan uthärda ytterligare insatser med många obehagliga biverkningar. Alla patienter befinner sig hantera depression , frustration och fortsatta problem vikt . Av dessa skäl kan det vara svårt att ens få en gastric bypass samråd . Läs vidare för att lära dig att få en gastric bypass samråd .
1 .
Arbeta med din sjukvårdspersonal för att gå ner i vikt utan att ta till kirurgi . Många kliniker kommer inte att tala med personer som inte har gjort allt för att kasta pounds utan kirurgisk hjälp .
2 .
Acceptera att gastric bypass kliniker kommer generellt inte att erbjuda ett samråd för att alla som inte uppfyller minst kliniska normer av fetma .
3 .
erkänna att även sjuklig fetma inte automatiskt kvalificerar en person för en gastric bypass samråd .
4 .
vara beredda att möta ett omfattande batteri av tester om de accepteras för ett möte på en gastric bypass klinik .
5 .
Förstå att gastric bypass operation är endast för personer som har ett BMI ( BMI ) över 40 eller som är 100 eller mer pounds övervikt .
6 .
Forskning de livsstilsförändringar som krävs efter att ha genomgått gastric bypass kirurgi . Människor ska inte gå in på ett samråd utan att veta hur deras liv kommer att bli permanent förändras av viktminskning kirurgi .
7 .
Skaffa en remiss till en klinik genom din primärvårdsläkare. Kliniken kommer att be att din läkare dokumentet dina ansträngningar att gå ner i vikt .
8 .
identifierar pågående allvarliga hälsoproblem som orsakas av din vikt . Vissa kliniker kommer att samråda med patienter som inte uppfyller andra kriterier om det finns ett trängande medicinska behov .
9 .
Visa att du kan anpassa sig till den livsstil som har genomgått magoperationer . Kliniker kan vara mer villiga att se patienter som redan har börjat eliminera vissa livsmedel från sin kost .
10 .
genomgå psykisk hälsa rådgivning när det gäller viktminskning frågor . Kandidater för viktminskning kirurgi måste bevisa att de är stabila nog att hantera dess konsekvenser .
11 .
påbörja en övning regimen i syfte att förlora en liten mängd i vikt och förbättra ditt totala välbefinnande . I avsaknad av en svår akut sjuk är en satsning på hälsosamma rutiner ett definitivt plus när man försöker få en tid på en gastric bypass-funktion.

tips och varningar


 • Gastric bypass är alltid den viktminskning lösning sista utväg .
 • Människor som genomgår gastric bypass operation kommer att helt eliminera flera livsmedel från sin kost . De kommer också att finna att de inte längre kan tolerera många livsmedel .
 • bypass operation kan leda till livslånga problem med tarmarna.
 • intestinala läckage är ett annat problem som upplevs av många människor som väljer gastric bypass operation .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.